Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A CO MYSLICIE O TYM PISZCIE

Czy ktoras tez ma takiego faceta???

Polecane posty

moze ktos powie ze szukam dziury w calym ale... znam sie z nim 4 miesiace po 2 miesiacach poszlam z nim do lozka i od tej pory zawsze jak sie widujemy jest seks wystarczy ze on tylko sie do mnie przytuli a juz ma wzwod niby fajnie bo chyba tak na niego dzialam ale mi sie wydaje ze chodzi mu tylko o seks a na mnie mu nie zalezy np.wczoraj dobieral sie do mnie a ja mu mowi ze mam okres i nie moge a on ze to nie szkodzi i zaczyna mnie rozbierac i oczywiscie wyladowalismy w lozku druga sprawa jest to ze malo mnie piesci przed i najczesniej gra wstepna trwa moze z minute czy dwie powiedzialam mu ze widze ze spotyka sie ze mna w 1 celu on mowi ze nie jest tak ale....

Gość o0o0oo0o0o0oo0
jedyny problem to jest taki ze on Ciebie nie kręci:o

tak jest zawsze, to jest normalne nie masz sie czym stresowac :) po 3 miesiacach poszlam z bylym do lozka, potem przez kolejne pol roku zawsze przy spotkaniu byl seks, zazwyczaj nawet 2-4 razy na pare godzin (dobry byl w te klocki), potem jakos sie to zaczlo uspokajac i potem kochalismy ie juz normalnie jak przyszla ochota a nie okazja :)

dlatego o tym pisze bo porzedni facet ktory byl zarazem moim pierwszym to zostawil mnie po pol roku mowiac ze nic do mnie nie czuje a tez byl taki napalony na mnie a wczesniej klamal ze sie we mnie zakochal obecny tez jest taki napalony i boje sie ze tez spotyka sie ze mna tylko dla seksu gdyz narazie nie powiedzial mi ze cos do mnie czuje

Gość do goryyyy

Gość przestań mu dawac dupy
to sie przekonasz powiedz, że byłaś u gina i przepisał ci tabletki na zapalenie i miesiąc przerwy zobaczysz co bedzie

Gość hmmm ja w sumie nie wiem w
czym problem... W sumie to jestem osobniczka plci slabej :P Ale jak sie spotykamy z moim facetem to on na mnie tez tak dziala, ze najchetniej bym z lozka nie wychodzila :P Moze dlatego, ze rzadko sie widujemy z racji odleglosci ;) Mam nadzieje, ze on nie mysli, ze jestem z nim tylko dla sexu :O

Hmmm czy tak jest zawsze? Ja bym nie powiedziała. Związek to nie tylko seks. Robicie ludzie chyba też inne rzeczy razem? A może się mylę?

Gość CO MYSLICIE O TYM PISZCIE
Nie widujemy sie czesto zazwyczaj raz na tydzien lub 2 razy na tydzien Oczywiscie ze rozmawiamy tez se soba :-) ogladamy filmy ale on po tym jak zaczal sie seks u nas to skupia sie glownie na seksie. Ma 27 lat (ja 25) to nie jest jakims nastolatkiem a tak sie zachowuje ale moze dlatego ze ma male doswiadczenie co widac po nim i byl z 1 dziewczyna wczesniej i niezbyt dlugo ale mi to nie przeszkadza :-)

Gość AR
Hmmm, moze jestes taka fajna, ze tak na nich dzialasz? hmmm?