Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaik

o co chodzi????????

Polecane posty

Gość kaik

hm mam 25 lat rozwodze się z mężem. ZWiązek bardzo nie udany, mąż mnie niszczył psychicznie. Byłam z nim 9 lat. Teraz pół roku sama. Wszyscy znajomi mówią , że fajnia, miła, bystra, inteligentna, cakiem ładna ze mnie dziewczya. Tylko czemu mi sie nic nie układa? kilka przelotnych związków, każdy szybko pada. Teraz powtórka z rozrywki, myślałam że będzie inaczej a mam wrażenie że znów nic z tego nie będzie. zaczynam mieć dość. chyba zostanie samotność a ja jej tak nie nawidzę:(

weź najlepsza przyjaciółkę na piwo opij ją i zapytaj co z tobą jest nie tak, co powinnaś w sobie zmienić?, jest duza szansa ze wygada gdzie lezy problem. Tylko sie nie obrażaj na nią jak ci nagada, popracuj nad sobą, konstruktywna krytyka pomaga. Został ci jeszcze psycholog, mysle ze tam powinnaś poszukać pomocy, facet debil mogł zmienić ci psychike a na to tylko lekarz pomoże Powodzenia

Gość kaik
nie raczej nie zjebał psychiki a w każdym bądź razie ją już naprawiłam:) z tym upiciem próbowałam i zawsze słysze ze jestem ok. nawet faceci moich kolezanek tak mówią po prostu pech. nie boje sie krytyki, i z checią bym coś w sobie poprawiła tylko nie wiem co robie nie tak..

rozwiedziona? a masz dzieci? bo jesli tak to faceci niechetnie się wiążą z kobietami z przeszłoscią, owszem seks, czy jako kolezanka czemu nie ale na stały związek raczj nie...trudna sprawa, ale jestes mloda dasz rade i troche cierpliwosci ;-)

Gość kaik
właśnie chodzi o to że nie mam dzieci, mam własne M dobrą prace samochód wykształcenie