Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość modeleczka

Chcę byc modelka

Polecane posty

Gość modeleczka

Hej, bardzo chcę być modelką, to już postanowiłam. Mam 15 lat. Już jutro idę do fotografa żeby zrobił mi zdjęciia i wyślę je do agencji modelek. Znacie sprawdzone agencje ?? Chciała bym być fotomodelką i modelką na wybiegu. Proszę napiszcie. Jestem wysoka i opalona. Co jeszcze powinnam mieć i czego nie. Macie może zdjęcia brzydkich modelek hehe. Piszcie czekam

Gość Sratatatatatatatatata
a ja chce zostac czlekiem na 32 poziomie w lozy masonskiej i nalezec do tej 20stki rzadzacej swiatem :D! i co?! mam ich poglady wiec sie nadaje :D a pusta 15latka co sie sprzedaje starszym panom z planelowej subkultury pod pieprzonym krawatem napedzanych viagrom w centracach handlowych marzy o karierze modelki :D jakie to slodkie i jakie ponizajace ze niektore kobiety chca sie az tak podobac "psom" zeby nie doszkalac sie intelektualnie ale "dodupnie" i prowadzic takie nudne i niefeministyczne zycie jak bycie kosciotrupem z okladki :D

Gość poiuytsfdg
srattatatatata myślisz,że jak przeinaczysz tekst z piosenki ken i barbie to błyśniesz? hahahhahaha ! żal mi Cie. a co do autorki warto spróbować! ja w Twoim wieku też marzyłam żeby być modelką więc Cię rozumiem :)

tez mogę zostać masonem :classic_cool: wniosłabym do nich pecha i chaos:P myslicie, ze mnie przyjmą?:P a jak nie, to założe swoją sektę:P

Gość modeleczka
poiuytsfdg - dzięki ;)

Gość serinka
nie musisz byc opalona. Od tego zrobia Ci sie zmarszczki. I na wszelki wypadek nie rezygnuj z nauki bo daje glowe ze nie ty jedna wpadlas na taki pomysl i bedziesz miec niezla konkurencje.

Gość poperdolilo cię
a ile wazysz i ile masz wzrostu????????????

Gość A od kiedy to modelki bywają
opalone??? Chyba jedynie borsukowate z allegro :P

Gość poperdolilo cię
jak fotomodelką to musi byc opalona

Gość Ewelina2123
Zacznij od stworzenia sobie portfolio. Bez niego ani rusz. Każdy fotograf czy też agencja modelek musi mieć zarys Twojej pracy. Takie portfolio możesz w łatwy sposób "pokazać światu". Są specjalne strony, które dają taką możliwość. Zerknij chociażby tutaj: http://epicamodels.pl/ Za darmo możesz stworzyć u nich sobie konto, dodać zdjęcia i czekać na oferty :)