Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość faceci sa dziwnii

macie problemy z EXAMI?

Polecane posty

Gość faceci sa dziwnii

W sensie z byłymi chłopakami ;) Mój mnie dręczy i męczy. Ciągle pisze, że mnie kocha, że tęskni, wiecie - takie biadolenie. Branie na litość. Zerwałam z nim przed świętami, bo się okazał zerem. Byliśmy ponad rok razem. Nie wdaję się w szczegóły, co zrobił. Grunt, że miałam powód. Jak sobie z takim poradzić? Szkoda mi numeru :/ Wie, gdzie mieszkam, i boję się, że mnie będzie nachodził :/

Gość jak się zadajesz z psycholami.
...:O Nie wyobrażam sobie, żeby mnie ktoś nachodził:O

Gość fhgfhf
moj byly jest ostro walnięty, mnie posądza nawet teraz o zdrady, ze juz na pewno kogos mam, ze jestem swinia itp, a sam juz odnowil kontakt ze swoja bylą... kurwa zawsze tak jest ze jak facet jest o ciebie zazdrosny i posądza o to ze kogos masz to sam nie jest swiety i mierzy innych swoja miarą

Gość faceci sa dziwnii
Psychol to on nie jest, chociaż czasem mam wrażenie, że niewiele mu brakuje :O Boję się, że zacznie mnie straszyć ... :/ Już jakieś nieudolne próby podejmował.

Gość fhgfhf
dodam ze ja nikogo nie mam

Gość faceci sa dziwnii
No masakra z nimi. A myślałam, że jest całkiem normalny. To mówicie ignorować. Tylko, że on strasznie prowokuje i po prostu nie da mu się nie odpisać!

Gość fhgdf
moj tez pisal takie rzeczy ze kazdy normalny czlowiek odpisalby bo krew zalewa, wiesz co, ja na poczatku odpisywalam, bronilam sie... ale po kilku dniach przestalam i cisza, tydzien czasu nic nie napisal i dzieki Bogu, niech wraca dotej swojej poprzedniej, i niech ja męczy

Gość ale problem
nie masz jakiegoś kolegi który by mu poprostu wpier****?

Gość faceci sa dziwnii
:D No to ostateczność ;)

Gość ale zajebisty temat
taki psychol był moim mężem po rozwodzie nie chciał odpuścic, brał się do bicia moja matka przyłożyła mu deską, a ja zgłosiłam sprawę na policji poskutkowało :D

Gość faceci sa dziwnii
Brawo dla Ciebie ;) No ja wierzę, że u mnie bez takich drastycznych środków się obędzie!