Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

yassminelka

czy infekcja pęcherza musi boleć?

Polecane posty

chodzi mi o to czy jezeli kogos przwialo to musi go bolec przy sikaniu? bo ja chodze co 10 miut ale mnie nie boli....mial ktos tak? niepokoje sie nieco

Gość nie musi boleć
łagodna infekcja zwykle nie boli, tylko jest większe parcie na pęcherz, mimo wszystko nie lekceważ tego, nie czekaj , aż zacznie boleć tylko wybierz się do lekarza jutro

Do lekarza. Samo nie przestanie boleć. A jak już raz masz to napewno będzie się nawracać. Wylecz to do końca. 🌼

wiescie tak jakbym czyla troszke lewa nerke. biegam ciągle siusiu no co 10 minuut! i czuje takie parcie na pecherz. kurcze am nadzieje ze to nie jest objawem ciazy, mialam juz 2 krwawienia z odsawienia i robilam testy, wszystkie negatywne. boje sie. jutro ide do ginekologa. :(

Gość rii9
A ja chodzę sikać może co godzinę,nic mnie nie piecze,nerki mnie nie bolą ale boli mnie już prawie 2 tyg. macica tak jak by piekło i tak jak na miesiączke i cholera nic z tego już nie wiem czy to lekkie zapalenie pecherza?

Gość rii9
a o tym to nie pomyślałam -zaczełam się zastanawiać czy to nie jest ciąż bo staram się o dziecko

yasminelka juz ci mowilam tyle testow by sie nie mylilo.ne denerwuj sie naprawde bo nie ma czym,