Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kama 0987

sex za ścianą

Polecane posty

Gość kama 0987

mam 19 lat, mój chłopak 23.kiedy kochamy się wieczorem w moim pokoju mam wrażenie że rodzice z pokoju obok wszystko słyszą albo sie domyślają.głupio się z tym czuje. kiedy wychodze go pózniej odprowadzic do drzwi nie moge spojrzec im w oczy bo mam wrazenie ze zaraz cos powiedza na ten temat.

miałąm to samo co ty , nie mogla spojrzec im w oczy !! ale w koncu oni tez to robili i robą :)

Gość kama0987
kiedys na samym poczatku czyli jakis rok temu. rano bałam sie wstać z łozka bo wydawało mi sie ze mi cos powiedza, masakara, gluipa jestem

Gość kajkajakaja
Też miałam takie wrażenie, jak kochaliśmy się u mnie albo u mojego chłopaka, że wszyscy słyszą. Tym bardziej że podczas orgazmu niektórych odgłosów się nie kontroluje :))

Gość cytrusekkk
znam ten ból..ostantio mama mojeog chłopaka mówi do mnie rano " ale ty blado wyglądasz..." ja ze źle spałam a ona " no tka ja też nie mogłam w nocy spać" pytasm dlaczego a ona " bo tlyko jakieś ojeki z góry słyszałam" porażka na całej lini al eoc na ot poradzić

Gość tak to jest jak się uprawia
seks z rodzicami za ścianą- dno:O

Gość cytrusekkk
czasem bywa i tka są różne sytuacj ew życiu więc nie można mówić że ot jest dno lepsz eto niż, jakieś samochodowe eskapady

Gość cytrusekkk
hmmmmmmmmmmm......cięzka sprawa

Takie rzeczy bardzo słychać... Dlatego nigdy nie sypiam z chłopakiem w jednym łóżku u niego w domu albo u mnie. Wstydzę się. Zresztą jak para śpi razem to rodzice pewnie i tak przyjmują do wiadomości że będą się kochać.

Gość Luśka z W..
Gratuluję wyluzowania, jak sobie przypomnę siebie z czasów młodości to nigdy bym się na to nie zdobyła :)

No, rzeczywiście ! są takie różne sytuacje w życiu, że nie można się powstrzymać, bez względu na to, czy rodzice za ścianą, czy nie? :O a niby dlaczego samochodowe eskapady są złe, gorsze? chociaż zapewniają trochę intymności. Ja też gratuluję wyluzowania, nie wyobrażam sobie takiej sytuacji w moim domu :O

Gość lolka ta od bolka
fakt w samochodznie mniej miejsca ale przynajmniej mozesz sobie krzyczec ile tylko chcesz, a u niego nie mozecie sie spotykac?

Gość lolka ta od bolka
prawiczku w samochodzie tez mozna i jest fajnie

Gość Mistrz Cienia
Zdecydowanie na moim.. Upozorowac smierc jak wloski wilozof.

Gość upupupuppupupuppupupu

Gość gosciowa

Moja mama  podslyszala jak uprawiam sex z moim chlopakiem w soim pokoju . na drugi dzien zaczela sie na mnie wydzierac ze jestem puszczalska  nie mam wstydu . ja nie wytrzymalam iwypomnialam jej ze sama nie byla lepsza bo dala sie zaciazyc w wieku 16 lat i ja mam juz 20