Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Natka642

Mikrodermabrazja POMOCY!

Polecane posty

Gość Natka642

Kupiłam kiedys na allegro MikroDermabrasion Cloth i wczoraj sobie o niej prztpomniałam;) tutaj link z al: http://www.allegro.pl/item519036929_scierka_microdermabrazja_tradzik_blizny_wagry.html Kilka miesięcy temu rzuciałam ją w kąt bo stwierdziłam, że nie działa (chyba żle jej używałam) W tym czasie byłam u mojego dermatologa na mikrodermabrazji diamentowej.. to miał być tylko jeden raz (nie cała seria) żeby sprawdzić jak moja skóra zareaguje:) Miałam iść po nowym roku jeszcze raz ale.. robiłam wczoraj pożątki i przypomniałam sobie o tej ścierce z allegro.. postanowiłam spróbować jeszcze raz zanim wydam kase na mikroderme w gabinecie.. no muszę przyznać że to naprawdeę działa:D i wszystko byłoby ok gdybym nie szorowała tak mocno..;( Po tym ,,zabiegu" moja skóra wyglądała jak popażona... pomyslałam że nast dnia wszystko się wygoi (po mikrodermie u dermatologa tez mialam zaczerwieniona twarz) ale minelo juz ok. 15 godz i nic nie zeszlo a skora strasznie piecze... chcialam nalozyc cicaplast ale nie mialam juz probek;( a innego kremu sie balam ze jeszcze pogorsze.. chcialam wyslac mame do apteki po ten kremik z LRP ale zastanawiam sie czy jest jakis tanszy odpowiednik?? tylko zeby antybakteryjny byl i nie zapychal... myslicie ze moge nalozyc sudocream?? help!!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować