Gość Natka642 Napisano Styczeń 4, 2009 Kupiłam kiedys na allegro MikroDermabrasion Cloth i wczoraj sobie o niej prztpomniałam;) tutaj link z al: http://www.allegro.pl/item519036929_scierka_microdermabrazja_tradzik_blizny_wagry.html Kilka miesięcy temu rzuciałam ją w kąt bo stwierdziłam, że nie działa (chyba żle jej używałam) W tym czasie byłam u mojego dermatologa na mikrodermabrazji diamentowej.. to miał być tylko jeden raz (nie cała seria) żeby sprawdzić jak moja skóra zareaguje:) Miałam iść po nowym roku jeszcze raz ale.. robiłam wczoraj pożątki i przypomniałam sobie o tej ścierce z allegro.. postanowiłam spróbować jeszcze raz zanim wydam kase na mikroderme w gabinecie.. no muszę przyznać że to naprawdeę działa:D i wszystko byłoby ok gdybym nie szorowała tak mocno..;( Po tym ,,zabiegu" moja skóra wyglądała jak popażona... pomyslałam że nast dnia wszystko się wygoi (po mikrodermie u dermatologa tez mialam zaczerwieniona twarz) ale minelo juz ok. 15 godz i nic nie zeszlo a skora strasznie piecze... chcialam nalozyc cicaplast ale nie mialam juz probek;( a innego kremu sie balam ze jeszcze pogorsze.. chcialam wyslac mame do apteki po ten kremik z LRP ale zastanawiam sie czy jest jakis tanszy odpowiednik?? tylko zeby antybakteryjny byl i nie zapychal... myslicie ze moge nalozyc sudocream?? help!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach