Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dkfkdfkesfdjse

mezczyzni czy podobaja wam sie kobiety o szerszych biodrach i pochwaw?

Polecane posty

Gość dkfkdfkesfdjse

wiem, ze to nie zawsze idzie w parze, ale ja niestety tak mam, jestem szczupla osoba (174cm i 58kg), ale mam szersze biodra (widac kosci miednicy :) ) - ok 96cm i tez szersza pochwe, nie taka na cala reke, ale przy podnieceniu spokojnie na 4 spore palce. czy wam to przeszkadza??

Gość nbert
wole takie z szerokimi biodrami niz z waskimi . Daj fotke .tych bioder.

Ja też mam 96 w biodrach (a nawet powiedziałabym 98cm) i wcale nie jestem szeroka... Ani nie mam szerokiej.... Może mi poszło w tyłeczek, a ty jesteś bardziej płaska...

Gość dkfkdfkesfdjse
nie, pupe mam wystająco bo ćwiczę, nie mam z czego schudnąć z bioder, bo już widać mi kości miednicy. myślę, że szerokość bioder chyba nie ma za wiele z pojemnością pochwy, acz jak rozmawiam z facetami na ten temat, to jakby taką prawidłowości idzie zaobserwować.

ojej, wcale nie jesteś szeroka. Jesteś normalna. W sumie to wyglądasz tak jak ja. Kto Ci głupot nawciskał? Wyglądasz zajebiście! :)

Gość mam 62cm w pasie i 92 w
biodrach, ale nie mam szerokiej pochwy:O

Gość nbert
fajne bioderka co chcesz . Co do pojemnosci pochwy to nie ma znaczenia . Ważne zeby było dobre nawilżenie

Gość hahas
wcale nie jestes szeroka w biodrach idealne wymiary 90-60-90 tez 30 cm roznicy, a to ze masz rozjechana psite, to inna sprawa

potwierdzam ;] preferuje dziewczyny chudsze, wydaja sie bardziej kobiece. Nie rajcuja mnie duze biodra i jak wymienilas w temacie pochwy. Twoja figura jest idealna i sluchaj sie tego :) Pozdrawiam

Gość dkfkdfkesfdjse
ale skąd wiedzie że nie macie szerokiej? ja podczas stosunku ze swoim facetem, jak juz jestem mega podniecona to go nie bardzo czuje (ma 13cm obwodu), wtenczas to tak 4 palce są super. po tym wnoszę, że muszę mieć szeroką pochwę, zresztą gin też mowil ze wszystko tam mam takie "ruchome" i ze przy porodzie raczejnie bedzie trzeba naciecia i takie tam. ile palcow wam wejdzie przy ogromnym podnieceniu?

Gość dkfkdfkesfdjse
po czym niby ta rozjechana:) ? kocham sie dopiero od paru mcy z jednym facetem, wiec to kwestia budowy a nie rozjechania.

Gość nbert
ale podobno jak pochwa szersza to facet dłuzej moze zanim dojdzie . To jednak duzy plus .

Gość dkfkdfkesfdjse
albo wcale nie moze dojsc ;) i musze konczyc reka...czasem mi smutno, ale na to nie mam juz wplywu.

pochwa rozszerza sie wraz z przedmiotem ktory rozszerza, czlonek czy wibrator np. podniecenie po prostu powoduje wilgotnosc wiec lepiej "wchodzi"

Gość dkfkdfkesfdjse
no tak, ale moj facet czuje ze go obejmuje soba tylko na poczatku, pozniej w miare poszerzania sie pochwy i jej wydluzenia, czuje to coraz mniej...ja zreszta takze.

Spoko szersze biodra to coś co lubię :-) A pochwa-nie ma sprawy :-) Pozdrawiam :-)

No ja wiem, że nie mam rozjechanej, bo po pierwsze nie mieści się tam więcej niż 2 palce, jak już się ze mnie leje, po drugie- chodzę do gina, po trzecie- jestem dziewica. Chociaż to nie wpływ błony dziewiczej, bo te akurat mam ledwo obecną, tylko ogólnie budowy... Trochę głupie pytanie:O

moze dajcie spokoj z sexem "jak Bog nakazal" przettestujcie sex analny, na pewno ciasniej bedzie ;)

Gość hahas
poszukaj sobie faceta z wiekszym/ grubszem fiutem i bedzie ok, 13cm to nie jest duzo!!!

Gość dkfkdfkesfdjse
heh, porozmawiamy jak zaczniesz uprawiac seks ;) jak bylam dziewica to wchodzil mi tylko jeden, przy braku blony.

Mój gin mi powiedział, że mam silne mięśnie pochwy (:O). I w ogóle ciężko mi wchodzi tampon...

No, oczywiście 2 moje palce. A mam małe. Żeby nie było, że testowałam nie wiem, jak:O

Gość dkfkdfkesfdjse
owner, a ćwiczysz te mięsnie? ja próbuje, ale efektu na razie nie ma. dodam, ze zakladanie wziernika mnie boli, ale przy podnieceniu to normalnie moge wchlonac caego swojego faceta, hehe ;)

ja mam w biodrach 94cm a w talii 64cm i jak dla mnie dobrze to wygląda. Ponoć 30cm różnicy w tych obwodach jest waśnie mile widziane;) Do tego jestem szczupła i jest ok. A czy mam szeroką pochwę czy nie to pojęcia nie mam, ale raczej nie:P:O

No wiem, ja muszę stosować tylko te tampony mini takie specjalne, na koniec okresu, bo inaczej ledwo sobie te normalne wpycham i boli mnie potem....:O Ale jak kiedyś zrobiłam seksperyment, udało się z dwoma palcami:) Ale nie było zbyt przyjemnie:(

Gość jakiś koleś
szersza pochwa raczej nie jest zbyt atrakcyjna. No chyba, że podobają wam sie też krótkie penisy. A tak nie jest :))

Zrobcie abstynencje sexualna, mniej stresu i przejmowanie sie szerokosciami

Gość dkfkdfkesfdjse
jak ona ma szerokie, to ja mam meeeega szerokie :O