Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość erkubi

czy to jest normale?

Polecane posty

Gość erkubi

do tych co pisza te glupoty,oczywiscie nie do wszystkich..nie podniecajcie sie swoimi durnymi pytaniami,rozumie normalne pytanie o sexie ,jak najbardziej a nie wasze wymyslane bzdury.dziwie sie ze wam ktos odpisuje na nie,no chyba ze jest taki jak wy...leczcie sie..

Gość erkubi
wieczorami spaceruje po osiedlu i niby od niechcenia przewracam kontenery PCK z uzywana odzieza, nastepnie tarzam sie w znoszonych ubraniach, wydajac piski niczym bolcowany analnie piesek preriowy, bez skrepowania defekujac wokolo. Po zakonczonej orgii narzucam pierwsza lepsza rzecz i niezauwazona przez sasiadow pomykam chylkiem do domu, kryjac rumieniec zadowolenia..

Gość erkubi
nie podszywaj sie,to o sobie napisales..

Gość erkubi
Często myślę o tej sprawie. Dlaczego np: ja, osoba na poziomie - która przeczytała wszystkie dzieła Cortazara oraz "Pieska przydrożnego" Miłosza, osoba która wie co to jest "idiosynkrazja" i "koagulacja", wreszcie osoba która zna nazwy stolic wszystkich państw europejskich... otóż dlaczego wieczorami zakładam na twarz wyliniałą skórę kapibary i udaję się na stację kolejową Rzeszów Staroniwa, by tam ssać lubieżnie w ustach spocone majtki pracowników torowych PKP? Zezwierzęcenie czy po prostu deliryczna i hipnotyczna przenośnia, ha? Jak myślicie?

Gość podszywacz jest z Rzeszowa
:-)

Mnie sie zawsze wydawalo ze ten (smiem stwierdzic ze TA ) podszywacz/ podszywaczka jest z Poznania :P Bo w podszywie pojawil sie kiedys odnosnik do kina \"Amarant\" w Poznaniu a chyba ktos z Wawki by tego kina nie znal, no malo znane jest, chyba ze w wezszych kregach :P W kazdym razie jestem Pani/ Pana fanka, tia :D

Gość drezyniarz
Idź na Rzeszów Zachodni, tam więcej majtek pośsiesz.