Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 karajuta

sex w wodzie

Polecane posty

Go艣膰 karajuta

heja... wpadlam na taki pomys艂 zeby kochac sie z chlopakiem w wannie albo w basenie ;P mniejsza wa偶ne ze w wodzie. Nie biore zadnych tabs贸w anty. Musi on sie zabezopieczac? slyszalam ze w wodzie plemniki umieraja ale bedac we mnie i we mnie skonczyc to chyba sie zajdzie w ciaze co? bo nie wiem czy tam do srodka (do nas kobiet) woda dociera czy nie proszeo odp ;****

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 nie nie dociera do nas woda
mamy tam takie wiarczaki ktore odbijaja wode od naszej pochwy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karajuta
to w ciaze mozna zajsc? ;/ ale jak on ubierze prezerwatywe to raczej to glupie ;| to jak sie kcohac w wodzie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bellissima ragazza
O my gosh, tylko nie na basenie... no chyba, 偶e zrobicie to we w艂asnym;) Co do 艣mierci plemnik贸w w wodzie - nie miej z艂udze艅, Twoja pochwa to nie woda;) Tw贸j ch艂opak musi mie膰 prezerwatyw臋 - je艣li nie bierzesz tabletek. Szczerze m贸wi膮c, opcja: wanna plus prezerwatywa brzmi dziwnie, ale mo偶e dacie rad臋... Czemu nie 艂ykasz tabletek, skoro masz sta艂ego ch艂opaka? Masz jakie艣 k艂opoty hormonalne?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 moj brat tez tak ma
a co? 14 lat masz i wspolzycie chcesz rozpocz膮膰 ? :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karajuta
tez tak mysle jak ty ;P ze to glupie :P wiec odpada xD nie biore tabletek bo mam 17 lat i nie chce jeszcze :P a poza tym nie wiem jakby mama zareagowala. A jakbym nie powiedziala to nie wiem skad bym kase wziela :P kieszonkowego nie dostaje :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bellissima ragazza
Kurcze, masz za ma艂o lat na tabsy, a wystarczaj膮co du偶o na sex? co艣 tu nie kuka;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karajuta
nie mam 14 lat... i nie zaczynam wspolzycia... robie to od 7 miesiecy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bellissima ragazza
O kurcze...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karajuta
nie wiem jak z mama o tabsach pogadac... gdybym mog艂a (chodzi o kase) to bym bra艂a.. ale nie mam jak :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do nauki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karajuta
z nauka sobie radze dobrze ! wiec zostaw ten komentarz do siebie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bellissima ragazza
Lepiej si臋 zastan贸w, czy nie za szybko z tym seksem;) w sumie na Twoim miejscu te偶 bym si臋"ba艂a" mamy, w ko艅cu troch臋 chyba przegi臋艂a艣;) zreszt膮 nie wiem, mo偶e teraz wszyscy to robi膮 tak szybko... W ka偶dym razie ja by艂am ciut starsza;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karajuta
no w sumie teraz dziewczyny w tym wieku zaczynaja ;P moja mama wie o tym ze teraz w wieku 17 lat sie zaczyna itd.. tylko wstydze, boje jej sie powiedziec ze ja juz zaczelam! :P mi sie wydaje z eona sie boi tego ze moge w ciazy przyjsc :P ale ja wiem na ten temat duzo :P no ale nie wiem jak do niej dotrzec ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bellissima ragazza
Jestem tylko pare lat starsza od Ciebie i zacz臋艂am na pierwszym roku... i nie by艂am jakim艣 wyj膮tkiem... Jaki to ma sens, sypia膰 z kim艣 w og贸lniaku, kiedy rodzice ci臋 kontroluj膮 na maxa, je艣li zajdziesz w ci膮偶臋, to w艂a艣ciwie przegra艂a艣 偶ycie, musisz si臋 uczy膰 do matury i w og贸le?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ewka_ewka_ewwww
dziewczyna nie pyta was kochane kafeterianki i kafeterianie o zgod臋 a o ryzyko zja艣cia w ci膮ze:P jak chce to niech uprawia seks z kim chce:D:D a tak serio- basen>> to z艂a opcja (nielegalnie, brudna woda,ludzie :P i higiena:O no chyba ze np pod prysznicem na basenie;) wanna moze by膰. Prezerwatywa koniecznie jezeli nie ma tab. jeszcze na sucho sprawdzcie czy nie za ma艂a nie za duza :) i mi艂ej zabawy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karajuta
dzieki Ewka ;** w takim razie odpada ten pomys艂 xD no ale warto by艂o sie spytac ;) przynajmiej sie czegos dowiedzialam :) a co do ogolniaka matury i ci膮zy ;P uzywamy prezerwatyw i po kazdym stosunku sprawdzamy czy nie pek艂a ;] jesli pek艂a Postinor duo lub jakies inne :P a jak nie pek艂a to szczescie ;]

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ciemnogr贸d
seks w wodzie, to potencjalne 偶r贸d艂o zaka偶enia drobnoustrojami typu grzybica, E-coli, etc. jakich jest mnustwo w wannie czy basenie. A u偶ywanie dodatkowo prezerwatywy zwi臋ksza tarcie i przyczynia si臋 do uszkodzenia 艣luz贸wki warg sromowych, pochwy, i stworzenia doskona艂ych wr贸t dla drobnoustroj贸w chorobotw贸rczych. A zaj艣ciu w ci膮偶臋 co艣 takiego/sex w wodzie wcale nie przeszkadza!!!!!!!!. Totalna ciemnota z g艂upot膮!!!!!!!! By艂 przypadek, 偶e dziewczyna po k膮pieli w domowej wannie, do kt贸rej wcze艣niej spu艣ci艂 si臋 jej brat, a o czym nie wiedzia艂a, zasz艂a w ci膮偶臋. Dopiero badania DNA wskaza艂y na brata.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oasmiioorniicaa
pr贸bowa艂am kochac si臋 z moim ch艂opakiem w wannie... og贸lnie by艂o fajnie, piana, swieczki itp., ale niestety bola艂o mnie, "piek艂o" w cipce... niestety, mimo pozor贸w, woda wysusza. ale woda jak na gr臋 wstepna jest ok, przynajmniej jesli chodzi o mnie ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dobra rada....
wpisa膰 w google \"Fizjologia i filozofia seksu\" a p贸藕niej poszuka膰 \"Antykoncepcja lub prokreacja\"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dobra rada....
cyt.: ale niestety bola艂o mnie, "piek艂o" w cipce... Ww. cytat jest dowodem na uszkodzenie 艣luz贸wki warg sromowych i wn臋trza pochwy. B贸l i pieczenie jest dowodem na wtargni臋cie bakterii i spowodowanie stanu zapalnego warg sromowych/pochwy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ma艂amii.
Kondom i woda to niezbyt dobre po艂膮czenie naukowcy udowodnili, 偶e gor膮ca woda i chemikalia u偶ywane do odka偶ania wody takie jak chlor, zmniejszaj膮 wytrzyma艂o艣膰 prezerwatyw. Nawet je艣li jeste艣 szcz臋艣liwym posiadaczem w艂asnego basenu i jeste艣 pewien sk艂adu chemicznego wody, to jeszcze nie koniec problem贸w. Woda sprawia, 偶e niemal ka偶dy kondom staje si臋 niesforny i wykazuje tendencj臋 do zsuwania si臋, co mo偶e sprawi膰, 偶e zamiast gor膮cych (pod)wodnych rozkoszy zaserwujesz sobie i partnerce niepotrzebn膮 nerw贸wk臋, a producentom prezerwatyw spore dodatkowe dochody. Woda wyp艂ukuje z cia艂a kobiety naturalne nawil偶acze, kt贸rych brak mo偶e skutkowa膰 nieprzyjemnymi otarciami miejsc intymnych. Twoich te偶. Dlatego zabezpiecz si臋, u偶ywaj膮c lubrykantu z silikonem, kt贸ry nie miesza si臋 z wod膮 i pomo偶e, by w wodzie nie by艂o zbyt sucho.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
prowadzi do tabletki antykoncepcyjne, mo偶e spirala nie wiem, mo偶e by膰 Jaydesse

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Bedac nad morzem razem z partnerem wybralam sie na wieczorny spacer plaza ubralam sie w przewiewba sukienke nie zaladajac bielizny podmuchy wiatru piescily moje intymne miejsca zaproponowalam sex w wodzie rozebralismy sie i weszlismy do wody partner podniusl mnie do gory i zaczal namietnie calowac kiedy poczulam ze jego penis sterczy i doitka moich posladkow nakierowalam swoja cipke na niego wtedy partber mnie opuscil a ja namietni poruszalam sie w gore i dol a on wchodzil w glab moza az do momentu kiedy fale masoaly moje piersi i tak do orgazmu.powtjsciu z wody mielismy ochotr jeszcze na sex na plazy bylo super szkoda tylko zr ba drugi dzien nie bylo tak dobrze liczne otarcia warg sromowych spowodowane dostaniem sie piasku miedzy nie ale mimo to mylo to mega przezycie

Udost臋pnij ten post