Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Vivien33

CHCE BYĆ PIĘKNA - NIE STAĆ MNIE

Polecane posty

Moje życie to ruina mój mąż stracił zainteresowanie moją osobą , mam wrażenie że mnie zdradza!!! Wiem mam 33 lata moje ciało nie ma 17 lat moje piersi- no własnie (to jest mój największy kompleks) próbowałam wszystkiego kremów, masaży,okładów itp. I NIC!!!! Nawet byłam na wizycie u chirurga plastycznego - cena 10 000 zł koniec marzeń!!! Co robić???? pomocy!!!!!!

WITAJ KOCHANIE!!! ZNALAZŁAM STRONĘ NA KTÓREJ SIE ZAREJESTROWAŁAM I ZA POMOCĄ KTÓREJ MAM DUŻĄ SZANSE NA DARMOWĄ OPERACJE MOICH PIERSI!! ZASADY SĄ PROSTE: WRZUCASZ ZDJĘCIA LUDZIE WYSYŁAJĄ NA CIEBIE SMSY TY ZBIERASZ KASE NA OPERACJE!!! PEWNIE TROSZKE POCZEKAM NA OPERACJE ALE SIE DOCZEKAM JUZ SIE CIESZE!!! A OTO ADRES: www.moje-nowe-piersi.pl

Gość Feniks 4
nie oszukuj sie jak cie zdradza to i tak będzie to robił, czy przejdziesz przez chir.plast. czy nie. Wierz mi gdybyś sama tego chciała to można się zastanowic ale dla wiarołomcy ? szkoda bólu i stresu. To że jestes taka czy inna kochającemu mężowi nie przeszkadza /ja nie miałam obu piersi - nowotwór/ a jednak mówił mi że jestem piękna i jest ze mną już 34 lata. Ja mam 20 lat więcej niż Ty . Teraz jestem po rekonstrukcji ale zrobiłam to dla siebie, żeby nie nosić protez w staniku. Wierz mi nie zdradza ćię z powodu twojego wyglądu po prostu to lubi

Gość A-N-N-A
Może poprostu pomyśl o sobie,zadbaj o siebie,spotkaj się czasem z kumpelą,pomaluj pazurki,faceci to wzrokowcy,a my często w chacie zakładamy dres i sprzątamy,gotujemy,pierzemy,zapominamy o sobie. Też cycki mi już nie sterczą,ale co zrobić,wystarczy balsamować ciało i wcale nie oczekiwać cudu,gładka zadbana i czuła żona to marzenie nie jednego faceta,więc nie zadręczaj się na zapas i nie bądz zgorzchniała,może tym go oddalasz?

Witaj Vivien33 ja tez mam 33 lata,ale mąz mnie nie zdradza.Moje piersi tez sa jakie sa,ale nadrabiam czymś innym.Ubierz sie fajnie idz na solarium ,do fryzjera, do kosmetyczkii gwarantuje ze poczujesz sie lepiej.Powodzenia.Jezeli mąz Cie zdradza tez go zdradz.Dowartosciujesz sie przy okazji!!!:))

Gość lelum polelum66
trzebabylo sie urodzic piękną

Gość lelum polelum66
motyl we wlosach- skad wiesz jakie ona ma piersi ?