Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mansonka16

jasna kolor skory - jak ja miec ???

Polecane posty

witam wszytkich, mam problem.. chcialabym miec jasna skore. ale nie zadna sina czy blada tylko jasna i delikatna. nie naleze do osob o ciemnej karnacji, mam sniada karnacje ale chcialabym zeby moje cialko bylo tez jasniutkie. mozna to jakos zrobic???

Gość Katarzyna.40
Napewno częste peelingi , kremy rozjaśniające z rumiankiem itp. Do tego oczywiście te rozświetlające..

Gość Da-r
Ogorek rozjasnia. Mozesz sobie robic oklady z ogorka. Rowniez wybiela cytryna, ale ona predzej na paznokcie, bo twarz bedzie szczypac.

Gość kremy z filtrem
kremy z filtrem 50+ dobrej jakości, zawierające mexoryl, stosuj na twarz i dłonie cały rok, a latem na całe ciało, peelingi, kąpiel w mleku ok. 2 litry na pół wanny wody

Gość może tylkoko
unikaj słońca w sposób absolutny, a będziesz mieć białą skórę znam faceta bruneta z naturalną ciemną karnacją, ale dziś ma białą skórę bo unika słońca, latem wychodzi tylko gdy nie ma słońca lub po zmierzchu oczywiście trzeba kilku lat aby uzyskać białą skórę

Gość tryjtukjmfhgn
samo unikanie slonca nie pomoze, trzeba stosowac na cale cialo itwarz kremy z filtrami wysokimi nawet 100, tzw blokery jakiej dobrej firmy aptecznej. smarowac sie 2-3x dziennie bo krem schodzi, widoamo czlowek sie ubiera, poci itd. oczywisice krem przez caly rok, bo promienie uv emituja nawet swietlowki, naprawde