nataliaasz85 0 Napisano Styczeń 4, 2009 hej, potrzebuje pomocy, zamiast okresu pojawiła mi się żółta wydzielina, okres od samego początku mam regularny, staramy się z mężem od 8m-cy o dzidziusia, mam nadzieję, że to ciąża. A ponieważ mieszkam za granicą, spędziłam ostatnie 2 dni w autobusie, nie miałam możliwości kupienia testu. Dodam,że tydzień temu robiłam badania u gina i jestem zdrowa. oczywiście jutro z rana udam się po teścik ale nie cierpliwie się:) Proszę o odp, z góry dziękuje:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja Ci powiem tak Napisano Styczeń 4, 2009 JA JESTEM W CIAZy i nie pamietam od ktorego tygodnia - ale raczej nie od poczatku mialm zolte uplawy :)Co nie jest mile bo to akurat grzybica Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nataliaasz85 0 Napisano Styczeń 4, 2009 nie mogę być chora, bo badania wyszły wszystkie ok, łącznie z cytologią:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lattina 0 Napisano Styczeń 5, 2009 Zakażenie grzybicze pochwy może nie wyjść na cytologii. Może to zaburzenia hormonalne, spóźniający się okres, a może ciąża... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach