Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ile czasu

Ile czasu od stosunku mija, zanim poczuje się ból zagnieżdżającego się jajeczka?

Polecane posty

Gość ile czasu

Jest tak: był sex, a na drugi dzień okropny ból jajnika. I teraz nie wiem czy to była owulacja (a gdzieś by tak wychodziło), czy to było zagnieżdżające się jajeczko. Bóle są porównywalne więc nie wiem...

Gość ile czasu
Jak nie umiesz odpowiedzieć to się nie wypowiadaj.

Gość a ja mam pytanie troche bardzi
ej inteligentne.... dlaczego po seksie bolą mnie jajniki?

przeciez ci odpowiedzialam,ze tego tak po prostu nie bedziesz czula. jak juz bedziesz w ciazy to moze wtedy cos cie bolec,ale tego momentu nie czujesz.

Gość ile czasu
wie ktoś?

Gość ile czasu
Oj kurde chodzi mi ogólnie o ból kiedy jajko się zagnieżdża. Wiem, że na owulację bardzo boli jajnik, na okres jest taki tępy ból całego brzucha (bynajmniej ja tak mam), a kiedy jajeczko się zagnieżdża (z opowiadań innych mam - które dopiero po fakcie powiązały owy ból z ciążą) ból jest podobny. Chciałam tylko zapytać ile orientacyjnie mija czasu od stosunku do zapłodnienia.

od owulacji do implantacji zarodka zwykle upływa 7-9 dni, może wystąpić małe plamienie, może pojawić się ból jajnika, ale nie musi. Mogą ale nie muszą pojawić się bóle w dole brzucha jak na okres.

I nie pytaj, ile mija od STOSUNKU do zapłodnienia, tylko od OWULACJI do zapłodnienia. Stosunki to można mieć w każdym momencie cyklu. A owulację ma się zazwyczaj 14 dni przed spodziewaną miesiączką.

Gość gość
4-5 dni po owulacji ból identyk jak na okres okazało się to bólem zagniezdzajacego jaja dziś jestem w ciąży :)