Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hellllppppp

Czy prosiłyście partnera o badania na HIV i inne choroby?

Polecane posty

Gość hellllppppp

Tak jak w temacie... czy pytałyście, prosiłyście kiedyś waszego parnera żeby zrobił sobie badania na HIV i inne choroby zanim zaczniecie współżyć??? Pytam bo.... mam jakieś dziwne obawy. Mój parner miał przedemną inne. W większości były to stałe parnerki, choć wiem, że z sexem długo nie czekali.... Jedna z jego parnerek to była jak sam ją określił "kobieta wyzwolona" - ja bym ją raczej określiła łatwą i taką co chętnie daje... Jak przyznał, ich związek oparty był głównie na sexie... Kocham mojego chłopaka i ufam mu ale nie ufam - bo nie znam- jego byłym... zaczeliśmy już (!!!!! niestety już może być "po ptakach") współżyć a teraz naszły mnie dziwne obawy czy oby któraś z nich nie zostawiła mu jakiejś pamiątki... co radzicie? jak Wy reagowałyście w podobnych sytuacjach???

Gość loriii
Nigdy fakt nie ma 100% pewnosci ze czegos sie nie załapie.Porozmawiaj z nim szczerze i popros o wspolne badania.Mozliwe ze takie juz zrobiłsobie wczesniej.

Dlaczego pytasz o to samo, co na wątu o antykoncepcji?

Gość hellllppppp
1) bo nie wiedziałam na którym forum lepiej umieścić to pytanie.... bo HIV czy inne choroby nie są zbyt erotyczne ;) a z antykoncepcją w moim przypadku też nie za bardzo związane bo zabezpieczam się tabletkami a one przed tym nie chcronią - jak pisałam te obawy naszły mnie dopiero teraz... 2) zależy mi na szybkiej odpowiedzi a najlepiej różnych spojrzeniac na temat bo to dla nie bardzo ważne a poza tym jutro się widzimy i bedzie w końcu okazja o tym pogadać

Poproś. Moja była mnie dwa razy prosiła :) Oboje sobie zrobiliśmy badania na HIV. Jeśli jesteście ubezpieczeni to są bezpłatne. Idźcie razem, oboje będziecie spokojni. A inne choroby? Nie wiem jak jest z innymi chorobami, jak będziecie badać się na HIV to tam wam wszystko powiedzą.