Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olewana i zalana

robic z siebie idiotke czy dac sobie spokoj?

Polecane posty

Gość takie dziwne to
Znam takiego jednego (tez ma 32 lata) :( Bylismy razem rok, obrazil si epewnego dnia na mnie i przestal odzywac. DZwionilam, pisalam, a ze domyslalam sie o co mu chodzi, przeprosilam. I nic, dalej zero reakcji z jego strony.Plakalam kilka miesiecy, potem zaczelam dochodzic do siebie. Efekt taki,ze ja juz nie licze na toz,e sie odezwie do mnie, a on zaczyna mi jakies filmiki na maila przysylac...a to niby pisze do kogos na gg,a do mnie wysyla niby przez pomylke. DZiwny czlowiek...

Gość dziwne Twoje pytania...
Zakochalas sie w gosciu ktory ma powazne podejscie do zycia. Zakpilas z jego uczuc. To go napewno zabolalo (jeszcze pytasz) i oczekujesz od niego wyjasnien?? :O Daj juz mu spokoj, jesli kiedykolwiek cokolwiek dla Ciebie znaczyl. Wyciagnij po prostu wnioski na przyszlosc z tej sytuacji.

Gość zdolowana i zalana
Wcale nie zakpilam z Jego uczuć!!! czy to tak ciezko zrozumiec ze czasem sie mowi cos w zlosci? zreszta tak jak pisalam On tez mi powiedzial i zrobil wiele przykrych rzeczy ktore nie mniej mnie bolaly !!! Ale wybaczylam Jemu , czy ja tez nie zalsuguje na to aby mi wybaczyl? ja przeprosiłam a On nigdy tego nie zrobil !!

Gość niektorych rzeczy nie powinno
sie mowic nawet w zlosci...

Gość zdolowana i zalana
Wiem ale ponioslo mnie , nie tlumaczy to tego co powiedzialam ale ... przeprosilam , napisalam ze tesknie , brakuje mi Jego ... :( On sam nie jest niewiniatkiem , nie chce mi sie juz pisac i wspominac ile to razy mnie zranil :( ale nic... chyba juz nie bede sie wypowiadala bo wyszlam na ta najgorsza co nie jest nic warta . Tak to moja wina ze sie nie odzywa , to ja go zranilam , a On mowiaz mi tyle przykrych rzeczy tylko zartowal :O

Gość opisalas co opisalas
oceniac Cie tu beda po sytuacji, ktora opisalas w poscie tytulowym. Wiec sie nie dziw. Nikt nie wie jak bylo naprawde...

Gość zdolowana i zalana
moze masz i racje , powinnam cala sytuacje napisac w 1 poscie ale wiedzialam ze bedzie za duzo tekstu zreszta nie chowam urazy do Niego za to co mowil i jak sie zachowywal . Owszem bolalo mnie to i nadal boli ale jak sie kocha to sie wybacza , czyz nie? chybaze tylko ja mam takie dziecinne podejscie . to moze jezeli ktos mi powie cos przykrego i zrani mnie to mam sie obrazac jak dziecko i do konca zycia nosic uraze w sobie? nie odzywac sie i miec ta osobe w dupie? Idac takim tokiem myslenia , nie mialabym przyjaciol ani znajomych . Ktos wyzej napisal ze ludzie ktorzy sie kochaja rania sie nawzajem i taka jest prawda ale to nie powod aby wszytsko niszczyc co bylo miedzy dwojgiej ludzmi i niewazne czy to relacje kobieta -mezczyzna czy tez przyjacielskie .

Gość ale sa rzeczy ktore jak
sie powie - nie mozna zapomniec. Wybaczyc moze i tak. Ale zapomniec sie nie da. Poza tym co innego osoby, ktore musza Ci wybaczyc i zapomniec typu mama, siostra... A on nie musi.

Gość zdolowana i zalana
ale ja nie mowie o mamie , siostrze itd bo to zupelnie inna bajka . Ja tez niezapomnialam i jego slowa jak i czyny bola mnie do tej pory ale wybaczylam ... czy to nic juz nie znaczy? Nie , nie ma obowiazku ale to pokazuje tylko ze jest dzieckiem . Owszem zranilam jego ale On mnie tez ale mimo wszytsko nie zachwouje sie jak rozpieszczony bachor ! I mozecie mnie obrazac , mowic ze jestem wredna suka ale taka jest prawda!!! tylko zahukany , zakompleksiony dzieciak( badz tez zapatrzony w siebie dzieciak) moze na amen obrazic sie a w sobie nie widziec zadnej winy !!!

nagadałas głupot? tak, przeprosiłaś i wyjasniłaś? tak wiec niech sie teraz pocałuje.... wyobraz sobie ze jakims cudem on do ciebie wraca i jestescie razem, za jakis czas pewnie znów dojdzie do nieporozumienia i co wtedy? zabawa sie zacznie od nowa w przepraszanie i znów i znów....chcesz tego? na przyszłosć bdziesz miala nauczke aby panować nad tym co sie mówi ehhh te baby ;-)

Gość zdolowana i zalana
wyjatkowy - jednak istnieja madrzy faceci ;) tez sie nad ty zastanawialam tj nad nasza przyszloscia , ten typ tak ma , obrazilby sie jak nie z tego to innego powodu a ja bym tylko non stop plakala przez Niego i trula nerwy :O Badz co badz masz racje nastpenym razem powinnam sie zastanowic nad tym co mowie ale nikt nie jest doskonaly :)

z kobietami to jest tak ze działają pod wpływem emocji, (czesto hormonów hi hi) zresztą faceci tez ale mysle ze w mniejszym stopniu, kazdy dorosły o tym wie i jesli winny wyrazi skruchę to nie ma powodu do rozpamiętywania i użalania sie. Juz w poprzednim teksie mialem zapytac ileż uw człowiek ma lat, bo to mi młodosią trąci

Gość zdolowana i zalana
32 lata :D a zachowuje sie jak rozkapryszony dzieciak :O

o matko starszy ode mnie ;-) to wiele wyjaśnia dlaczego był sam, to pewnie nie jesteś pierwszą tym bardziej sie nie przejmuj ;-) powodzenia

Gość zdolowana i zalana
wtjasnia to tylko jedno : im starszy tym glupszy ;) nie dziekuje aby nie zapeszyć :D

zdolowana i zalana nie zadręczaj się już, wystarczająco zrobiłaś wiele żeby go do siebie przekonać, jesteś odważna i dojrzała, nie kryjesz się ze swoimi uczuciami, wiesz czego chcesz i potrafisz korzystać z życia.. jak myślisz czego się możesz spodziewać po 32 letnim facecie, który po byle czym sie obraża i sie nie odzywa???!?!?! Znajdź kolesia podobnego do siebie - to nie prawda że przeciwieństwa się przyciągają! to podobieństwa się przyciągają ! Aż trudno uwierzyć, że on ma 32 lata... prawiczek-dziwoląg jakiś czy co? a określenie facet - duże dziecko do niego nie pasuje, bo nawet faceci duże dzieci zachowują się o wiele dojrzalej, dla mnie określenie facet duże dziecko oznacza że taki facet lubi mieć dużo elektronicznych zabawek, innych gadżetów i ma jakieś tam zwariowane hobby :D

Gość ooooooooooooooooooooooo
pisz do niego, dopoki nie odpisze. jak bedziesz nachalna, to moze go to bedzie wkurzac i wtedy cos ci odpisze.

Gość zdolowana i zalana
prawiczkiem to On nie jest , mial jakies tam panny wiec watpie zreszta mowil kiedys ze jego narzeczona byla w ciazy ale poronila a wiaodmo ze dziecko od gadania sie nie zrobi :) Odnosnie gadzetow to masz racje , na tym pkt ma fiola a szcegolnie na pkt gierek i swojego komputera. wszytrscy mi mowia zbym dala sobie spokoj ale jakos nie potrafie , serce nie sluga :(

Gość zdolowana i zalana
ooooooooo hehe dobry pomysl ale wlasnie nie chce byc nachalna jak dla mnie bedzie to ponizanie sie :)

zdolowana i zalana na początku to już tak jest, nie chce sie zapominać o tej osobie, a potem już takie myslenie zaczyna Cię nudzić i dajesz se luz... w końcu to jakiś dziwny facet, nie dość, że doświadczony cięzko przez życie oraz nie potrafi być dojrzały i szczery z Tobą... Znajdź sobie młodszego :classic_cool:

z młodszym facetem można korzystać życia... jak ostatnio byłam na lodowisku to zarywali do mnie 13letni gówniarze, byłam w ciężkim szoku bo mam 26 lat... młodo wyglądam, ale żeby aż tak???!!! :classic_cool:

"jak ostatnio byłam na lodowisku to zarywali do mnie 13letni gówniarze" chyba jaja sobie robili a nie zarywali... :P

Gość zdolowana i zalana
wiem o tym... ale tak trudno zapomniec :( ze tez musialam sie zakochac w takim niewydarzonym dzieciaku :/

Gość zdolowana i zalana
sie nie smiej , ja mam 24 a kolezanki jakis kolega z bloku uczepil sie mnie i prosil o nr telefonu , zaczal tez wypytywac czy nie mam faceta a jak pow ze nie to pow ze On moze nim byc :D haha teraz jak ide i On jest gdzies na horyzoncie to zawsze mnie meczy o nr komorki :D slodki dzieciak :D

ci 13letni gówniarze chyba testowali na mnie swoje pierwsze umiejętności podrywu:D cwaniaki... a reszta starszych facetów podpierała barierki :O:D

"haha teraz jak ide i On jest gdzies na horyzoncie to zawsze mnie meczy o nr komorki slodki dzieciak " to daj mu :D i kup mi Piccolo w prezencie :D na pewno sie ucieszy :D

Gość zdolowana i zalana
na to wychodzi ... mlodsi sa jacys chyba normalniejsi i przynajmniej dzialaja a nie chowaja glowe w piasek :D hehe ok , dam ten nr a jak potem ktos mnie oskrazy o pedofilstwo to co? i jak ja sie wytlumacze? ze piccolo tylko kupilam?

"dam ten nr a jak potem ktos mnie oskrazy o pedofilstwo to co? i jak ja sie wytlumacze? ze piccolo tylko kupilam? " oczywiscie. i chcialas potem sie spytac jak mu smakowało :classic_cool: trzeba o dzieci dbać, nie? ;)

Gość zdolowana i zalana
dbanie dbaniem ale tam wiadomo co moga sobie ludzie pomyslec? jeszcze cos sobie wkreca ze chcialam Jego zgwalcic ta butelka? W NAszych czasach nic nigdy niewidomo skoro nawet te takie smieszne ludki( nie pamietam jak one sie zwia , nie te pokolenie hehe ) oskarzaja o niezdrowe zapedy homosekualne . :D ;)