Gość szpaczek1201 Napisano Styczeń 5, 2009 Oto moja historia. Mój mąż rzucił mnie w czerwcu zeszłego roku po kłótni. Z tego względu że wyjeżdza nie widzieliśmy się do września, jak przyjechał to zabrał dziecko moze ze dwa razy i znowu wyjechał. Kiedy po raz kolejny wrócił zaprosił mnie na wesele, ja się zgodziłam mimo iz było bardzo ciężko po jego odejściu i powiedziałam sobie dosyć już tego, dam sobie spokój z nim, jednak się zgodziłam bo zawsze jest jakaś iskierka nadziei że może wróci. Jednak po tym wspólnym wyjściu na wesele nie spodziewałam się zbyt wiele z tego względu że zawsze czułam się że jestem mu potrzebna do jednego, dlatego też myślałam sobie oki przyjedzie, pójdziemy na wesele, bzykniemy się i koniec. No i wsumie tak było , po weselu na drugi dzien przyszedł po dziecko chciało żeby przyszedł to przespał prawie cały dzień u nas oczywiście jak zwykle pokłóciliśmy się bo prześwietlał moja komórkę i zobaczył coś co mu się nie podobało bo mój bart przychodzi do swojej chrześniaczki itd. poszedł w cholerę, jednak jeszcze kilka razy przyszedł na..... wiadomo po co, także ja nie odbierałam tego jako znaków do jakiegokolwiek powrotu. ogólnie do jego wyjazdu było tak jakoś nijak, w wigilie poszłam do jego rodziców bo córka nie chciała iśc z tatą swoim także musiałam iść .(wigilia do bani) i znowu przyszedł kilka razy po jedno, i jeszcze w dodatku zaprosił mnie na sylwestra ja głupia baba się zgodziłam, pomyślałam sobie a co tam nic nie tracę, jedynie co to znowu będę wyć w poduszkę. po sylwestrze zaczął coś mówić kiedy pójdę do sądu złożyć wniosek o rozwód, ja odpowiedziałam że narazie nie stać mnie na rozwód i mówię mu przecież to ty mnie rzuciłeś to dokończ to a on do mnie ja nigdy z tobą nie byłem ja tylko z tobą mieszkałem. to jest w telegraficznym skrócie moja historia. ale mam pytanie odnoście tego czy znowu coś spieprzyłam bo nie wiem jak jego zachowanie odebrać że chciał do mnie rękę wyciągnąć ( nic nie wspomniał o powrocie-tylko bzykał) czy rzeczywiście tak jak ja myślę chciał tylko wykorzystać i se po bzykać. proszę powiedźcie bo już głupieję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach