Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gonieczka87

proszę przekaż 1 podatku mojej córeczce Madzi

Polecane posty

Gość izulka 11
trzymaj sie gonieczka cieplutko,ja tez przekaze swoj 1 %

Gość taka tam mama
trzymam kciuka za Madzie i jej rodzicow oby wasza corcia zyła jak njdłuzej.

Dałam twój wpis do moich znajomych na gg i prosiłam zęby dalej poszło mam nadzieje że to coś pomoże :*

witam! poprosze o takie rozliczenie bo sama tego nie robie.. śliczna jest madzia..ma takie piękne śmiejące sie oczka..popłakałam sie! tak mi szkoda chorych dzieci! 3 majcie sie

dzięki za pomoc, im więcej osób wejdzie na stronę Magdy tym większe prawdopodobieństwo, że ktoś przekaże ten jeden procent :)

Niestety jeszcze nie pracuje, więc nie rozliczam się z fiskusem. Ale mam nadzieję że wszyscy którzy mogą, przekażą ten 1%. To tak mało, a może zdziałać tak dużo. Buziaki dla mamy i córeczki:)

Karen 🌼 nie ma co płakać, trzeba działać. Ja nad Madzią nie płaczę bo ona raczej woli żeby się do niej śmiać i sama jest bardzo wesołym dzieciaczkiem :D

Gość Nadgorliwosc szkodzi
dlatego ze bylam pomaranczowa usunieto moj post.A nic zlego nie pisalam na ta mala kruszynke-bardzo ladna:) Przykre ze mamy az tak nadgorliwe osoby ktore nie czytaja co chca usunac z tematu- a szkoda:( Zycze powodzenia w leczeniu Madzi.

Gość Mama Ala i Luke-Usa
Zyczymy duzo zdrowia ,ja sie nie rozliczam ,ale moi rodzice przekaza 1% dla Madzi.Wczoraj zadzwonilam i podalam im wszystkie dane.Pozdrawiam

a tak podnoszę aby się przypomnieć :) ciekawa tylko jestem dlaczego usunięto post dziewczyny/kobiety;) o nicku \"Jania wzór do naśladowania\" przecież był bardzo miły...

Gość bobo.xD
Modra Łza .?! Lubisz sie czepiac to idz sie poczepaic gdzie indziej juz nie bede mowila brzydko.!! ale wkurzasz mnie.!! nie masz pojecia co mowisz. i nie masz pojęcia do kogo mowisz. REKLAMA.?!! co ty gadasz. jak juz ktoś słusznie zauwazył co Gosia moze reklamować chore dziecko. moze ją adorujemy bo jest pieknym i wspaniałym dzieckiem znam bo jestem jej siostra cioteczną. kocham ją i bedę ją kochać. a jak cos ci sie nie podoba to zegnam. a jak nie umeisz czytac to zapraszam na kurs.

Gość bobo. xD
[śmiech} myśle ze ona juz sie wiecej nie odezwie. moze za poznos ei dowiedzialam o tym forum ale mysle ze moja uwaga sie przyda. ❤️ no i oczywiscie buzaaki dla Madzi.:)

witam gonieczka, Madziunia jest sliczna jak laleczka trzymam za Was kciuki i oczywiscie przekaze 1% jak bede sie rozliczla pozdrawiam

Gość bobo. xD
ja takze wysłałam znajomym a oni przekaza dalej. :) :]

Gość mama 2latka
zaraz przekażę mężowi na co ma przekazać 1% w zeszłym roku przeznaczyliśmy też na inne chore dziecko. Myślę, że nasze skromne 500 zł choć trochę pomożę. Córka ma takie radosne oczka! zyczę jej samych cudownych lat A Tobie życzę wytrwałości i pogody ducha.

a 500 zl to jest dla nas mnóstwo pieniędzy... za taką sumę fundacja może nam zwrócić za zakup materaca do domowych ćwiczeń i piłki do rehabilitacji :)

Gość do gonieczka87
Madzia jest śliczną dziewczynką, urocze ma oczka i ten jej uśmiech :) Powodzenia życzę!!!!

Gość upsa

Gość miamodomo
up

Gość upsa
pomoge-podnoszac przynajmniej mamy minimalne dochody wiec nie mamy czego przekazac :(

Gość upsa

jeju gonieczka siedze i płacze, niewiem dlaczego spotkało to was, wogle niewiem dlaczego takie rzeczy spotykaą niewinne maluszki. Zycze Ci duzo siły kochana, Madzia jest cudowna, naprawdę już mężowi powiedzialam ze ma ten 1% przekazac właśnie tej stokrotce :) mamie tez jutro powiem i jak bedzie szła sie rozliczać to podam jej dane. Podziwiam Cię kobietko, ja bym nie dala rady za słaba jestem psychicznie... Duzo duzo duzo siły wam zycze, ja od siebei moge jedynie przekazac ten 1% i się pomodlić za waszego aniołeczka. Ściskam Cie gorąco🌻

Gość upsa

Gość upsa

Gość prywatna sekretarka
masz piekna córeczke mam nadzieje ze uda Ci sie uzbierac duzo pieniążkow:)