Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zła mama

Swędzenie i opuchlizna

Polecane posty

Gość zła mama

Czesc Jestem w 33 tygodniu ciazy.Wczoraj swędziało mnie ciało.Dzisiaj obudziłam się z opuchlizna jednej dłoni,czasami obie dłonie mrowią.Czy to normalne?Naczytałam się o cholestazach(swedzenie), zatruciu ciazowym(opuchlizna) i teraz mysle:/Moj gin jeszcze nie przyjmuje bo nie ma grafiku na nowy rok

O kurcze to nieciekawie, wiesz co... proponuje uda się na pogotowie czy nawet do szpitala.... bo tak naprawdę nie wiadomo co to jest... Niepotrzebnie czytałaś, bo może nic groźnego a Ty się teraz niepotrzebnie martwisz. :)

Gość zła mama
dzieki:) bede obserwowac siebie do wieczora jak nie przejdzie lub sie pogorszy to pojade chyba do szpitala

dłonie Ci mrowią, a tak bywa gdy macica jest na tyle duża że uciska na nerw środkowy - i to powoduje mrowienie rąk a opuchlizna jednej ręki - może źle spałaś? jeżeli ciśnienie krwi masz bez zmian, to nie myśl o zatruciu ciążowym. na wszelki wypadek wyeliminuj sól z diety. a co do cholestazy wątrobowej - diagnozę będzie mógł postawić lekarz po wykonaniu badań krwi. przy cholestazie skóra swędzi głównie wieczorem i w nocy. www.porady-poloznej.pl