Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tarolinka

Wasze stanikowe wpadki

Polecane posty

Gość Tarolinka

Czy przydazylo wam sie kiedys cos smiesznego zwiazanego ze stanikiem oprocz tego ze jak bylyuscie mlode to zapewne chlopaki ciagali was z tylu za ramiaczko? Mi sie przydazylo na w-fie. Rozpial mi sie stanik i wstydzilam sie zapiac.A robilismy takie cwiczenia ze normalnie bylo widac ze mi sie rozpial i nie wiedzialam jak wybrnac z takiej sytuacji a wf mielismy z chlopakami :/

Ja kiedyś pracowałam w sklepie, na kasie. Do kasy dłuuuga kolejka, a mnie się stanik rozpiął:D Ramiączka się zsunęły, miseczki miałam na brzuchu i nie mogłam zejść z kasy, żeby się dopiąć:D W końcu jak się klienci skończyli popędziłam do pokoiku szefowych, wpadłam tam, bez słowa wyjaśnienia podciągnęłam bluzkę, pospinałam się i poleciałam z powrotem:D To może wcale nie jest śmieszne jak się to czyta, ale wtedy się śmiałam jak norka:D

Gość stanikowa wpadka
ja kiedyś - jeszcze w gimnazjum - miałam taką sytuację,że pojechaliśmy z naszym klubem na jakieś pokazy,które odbywały się na dworze a że było lato to miałam bluzkę z krótkim rękawkiem na guziki. zkoleżanką zobaczyłyśmy moją wielką sympatie i postanowiłyśmy się koło niego pokręcić- kiedy zaczęłyśmy biec w inny rejon placu bluzka mi się całkowicie rozpięła i oczom wszystkich ludzi ukazał się mój przepiekny biały biustonosz!! :)

ja może nie miałam wpadki, ale trochę dziwna sytuację. Byłam kiedyś z koleżanką na imprezie, no i ja miałam turkusową bluzkę i czarny stanik (nie wiem dlaczego :) a koleżanka czarną bluzkę i turkusowy stanik. No i w sumie po dwoch godz. tanczenia zczaiłyśmy, że wygląda to durnowato, więc polazłyśmy na dwór, i za jakimś drzewem zamieniłyśmy się stanikami :) Ale dopiero teraz (po 4 latach) pomyslalysmy, ze w sumie mozna bylo sie bluzkami zamienic :D:D:D

a ja poszłam kiedyś pierwszy raz do solarium no i jak przyszło do ubierania się to tak się chciałam pośpieszyć i nie wyjśc na guzdrałę ze ubrałam się szybko zapominając o staniku no i okazalo się później,że leży on sobie w kapturze mojego plaszcza a ja zamiast jechać do domu to poparadowałam sobie po mieście oczywiście z tym stanikiem w kapturze heh:)

Andrew :) Co nowego?:) emilunka...:D:D:D \"Ale dopiero teraz (po 4 latach) pomyslalysmy, ze w sumie mozna bylo sie bluzkami zamienic \" :D

Gość sdasads
Zależało mi żeby dobrze wyglądać... No i wyglądałam - ubrałam się w obcisłą bluzeczkę z dekoltem... Szlam zadowolona z siebie, a ludzie dziwnie się patrzyli...Nie wiedziałam czemu. Dopiero kiedy stanęłam po kilku godzinach przed lustrem...Wyszedł jeden z fiszbinów i przez cały ten czas wystawał mi drut ze stanika..koszmar.

ło, a ile razy ja łaziłam po mieście zadowolona w bluzeczce na ramiączkach,i nie zauważyłam, że mi się z tyłu ramiączko od stanika odpięło, i tak łaziłam z dyndającym :D a kiedyś na weselu byłam w sukience bez ramiączek, stanik siła rzeczy też ramiączek nie miał. I tak se tańcowałam, że w tym szale stanik zsunął mi się prawie na biodra :D Partner spojrzał "znacząco" i musiałam wiać do łazienki :)

emilunka... najtrudniej jest wpaść na najprostsze rozwiązanie :D Opadające ramiączka to standard. Kiedyś na dyskotece tańczyłam kilka razy z jednym chłopakiem. cały czas mi ramiączka opadały, a ten się przejął i mi je cały czas poprawiał:D I jeszcze kąpiel w morzu jak są duże fale. Stanik zawsze ma się tedy pod szyją :D

Gość kiorbtuwe
Agawa ale sie usmialam razem z mama z twojego wpisu hahhaha

Pochwal się jaką:) U mnie... najpierw wszystko się posypało, a teraz układam sobie życie na nowo:)

Gość tym razem nie o mnie
mieszkałam w akademiku z jedną dziwną marysią. Przjeżdża ona kiedyś po weekendzie do akademika, zdejmuje kurtkę a pod kurtką!!! szok! na podkoszulce koloru zgniłej zieleni takiej zwykłej bawełnianej ma ubrany stanik!!!! i mi się tłumaczy że się spieszyła na autobus i założyła stanik na podkoszulkę bo po domu chodziła bez........... ciekawie by wyglądało jakby się zapomniała i rozpieła kurtke w autobusie:))

Gość micia7
wrocilam zalana do domu po jakiejs imprezie, prowalam sie rozebrac ale okazalo sie ze to nie mozliwe dzieki skrzyzowanym ramiaczkom stanika na plecach.....no i sie zaplatalam, tak ze nie moglam rekami ruszac:P (nie pytajcie jak;P) na szczescie wspolokatorka pospieszyla z pomoca:P

Gość mnie ktiedyś
odpięło się ramiączko w szkole, zsunęło się pod bluzką i upadło na ziemię. Dobrze, że widziały to tylko dwie osoby, które nie wybuchły śmiechem...

Gość huguygjhk
tańczyłam w zespole i miałyśmy czarne bluzki bez ramiączek, miałyśmy nakazane żeby zaopatrzyc się w slikonowe ramiączka.... przy pierwszych dźwiękach muzyki poszło pierwsze a w połowie występu drugie ramiączko... ja mam duży biust i normalnie bałam się, że mi stanik zupełnie spadnie:P

Moja też podczas występów tanecznych ;D Układ wszystko ładnie...i dobrze,a już pod koniec układu stanik mi się rozpiął, ja też duży cyc i się modliłam żeby nie wypadło wszystko :D Najlepsze...za miesiąc kolejny konkurs już w swoim mieście i to samo ;O! ale już na początku układu...pełno znajomych masakra..ramiączka zsunięte do pół ramion, zapięcia latają pod pachami :D potem się dowiedziałam, że cała publiczność miała ze mnie niezły polew..-.- na kolejne występy staniki miałam zszyte ;D

Gość Butr4wffdss
Na niskie libido najlepsza jest Lovegra od DoktorPotencja.pl bardzo skutecznie zwieksza libido i do tego likwiduje problem braku checi na seks. Lovegra jest najlepsza.