Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mlody murzyn

Co was, kobiety, najbardziej podnieca w facetach?

Polecane posty

Gość mlody murzyn

To jest swego rodzaju badanie socjologiczne, prosze o zwiezle odpowiedzi, jesli wymieniacie kilka cech prosze w kolejnosci malejacej waznosci. Temat bedzie aktualny przez jakies 30 dni pozniej przedstawie zbiorcze wyniki. Prosze mowic tylko o cechach zewnetrznych (wyglad).

Gość o zesz ty
czarne, geste wlosy

Gość buahhahaa
male swinskie oczka mrrrrr

Gość o zesz ty
eeeee klata to tylko owlosiona

spojrzenie zadbane dlonie wysoki wzrost czarne wlosy nonszalancja, maniera i pewnosc siebie (w sposobie zachowania)

Gość o zesz ty
a w owlosiona mozna fajnie sie "zanurzyc" ....ech rozmazylam sie

wysoki wzrost siła fizyczna(nie żeby kark od razy czy coś, ale jak mnie facet podnosi bez problemu i niesie do łóżka to momentalnie mokra jestem) owłosiona klata hihi behawioryzm się kłania wyszło na to żem prymitywna jak baba z neolitu:)

Gość mgregory
Dobra i konkreta jesteś i jest ok u mnie gorzej z tą klatą osiem włosów policzyłem resztą może ? Nadrabiam

Gość przykre
ja też lubię silnych:) tylko bardziej wysportowanych niż ciężarowców:) jeśli facet potrafi mnie wziąć na ręce i sie przez długi czas kochać na stojąco bez pomocy- mogę z marszu zostać jego niewolnicą;P

No i jeszcze jędrny tyłeczek rzecz jasna:) aż mi ręce same się do ściskania rwą i poklepywania;) oraz bogate życie wewnętrzne;)

Gość Lewe dźwi
Bogate życie wewnętrzne, czyli co takiego?

nie do końca wiem ale gdzieś kiedyś słyszałam i chciałam intelektualnie zabłysnąć;P Żeby nie było że damska szowinistyczna świnia ze mnie

Kiedyś myslałem że najabrdziej podniecają kobiety męskie ramiona i oczy teraz po wielu latach i długotrwałym związku z kobieta mogę stwierdzić że zdecydowanie tyłek i penis Tyle razy ile podczas ostaniego sylwestra byłem kleopnięty lub szczypany w tyłek przez obce kobiety to tylko ja wiem. A jesli chodzi o penisa to gdy okazało się ze zaczałem przyglądac się gdzie ląduje kobiecy wzrok to się okazało że własnei na okolicach penisa. Żona zreszta potwierdziłą ze patrzy na oczy, tyłek i wypukłosć w spodniach

ja jeszcze lubię,uwaga...ładne plecy:) pamiętam że od małolaty mnie to kręciło:)) a co do postu wyżej, fakt, kobiety zwracają uwagę na jak to ładnie ująłeś wypukłości w spodniach:) zauważyłam że im starsza jestem(teraz 23 lata) tym częściej się zdarza:)

Gość Prawdziwa mężczyzna
Arogancka Panna? Sądzisz, że zniżyłbym się do poziomu takich określeń? :-) Są bardziej subtelne metody dopiekania kobietom. :-)

Gość katja26
- wysportowane, gładkie ciało - zgrabny tyłeczek - duże niebieskie oczy - uśmiech - ciemne włosy (krótkie)

Gość trtr
- wyraz oczu (śmiejące, błyskające inteligencją, spojrzenie uważne ale nie natarczywe, widoczna pewność siebie) - ruchy sprężyste, precyzyjne - szerokie barki i wąskie biodra

Gość NO TO JA POWIEM
wysoki wzrost krotkie czarne wlosy niebieskie oczy ladna cera meskie owlosienie szerokie, umiesnione ramiona zgrabny tyleczek i waskie biodra ladnie wygolony karczek:)

Gość NO TO JA POWIEM
acha i zadbane zeby oraz ladny zapach (niekoniecznie wyperfumowany- zeby nie smierdzialo potem:)