Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opopopopopopoppop

Jaki zabieg u kosmetyczki?

Polecane posty

Gość opopopopopopoppop

Moim problemem jest cera trądzikowa. Mam 18 lat i kilka wizyt u dermatologów za sobą, jednak ciągle mam krosty, wypryski i wągry, z którymi notorycznie walczę i zawsze przegrywam. Nie chce już dłużej faszerować się antybiotykami, pomyślałam, że może jakiś zabieg u kosmetyczki poprawiłby wygląd mojej twarzy, ramion i dekoltu. Nie mam w ogóle pojęcia co może zrobić z tym kosmetyczka, jakiś pilling, wyciskanie, maseczki i inne duperele? Naprawdę się nie orientuję w tym temacie i proszę Was o radę. Może najlepiej będzie, jeśli pójdę do kosmetyczki i spytam się co ona poleca?

Gość kopytka i sliwki
wiesz chyba najpierw musisz wyleczyc skore u dermatologa ( mi przynajmniej tak powiedziala kosmetyczka), dopiero po wyleczeniu mozna zrobic oczyszczanie, a pozniej na blizny i przebarwienia kwasy AHA. Mi skutecznie udalo zwalczy tradzik NIE drogimi specyfikami, ktorych wyprobowalam multum a regularnym myciem mydlem siarkowym i plynem afronis- naprawde szczerze polecam, do tego jakis dobry krem nawilzajacy ( bo niestety te kosmetyki mocno wysuszaja skore), na drobne wypryski kosmetyczka polecila mi zel punktowy dermoniz, polecala mi takze zielona serie iwostinu jednak nie wyprobowalam jej gdyz mydlo i afrons poradzily sobie swietnie z moja cera :)