Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiem ze glupie

Szukam gry - zrzucanie ludzika ze schodow

Polecane posty

Gość wiem ze glupie

:D Moze ktos zna taka gierke, w sumie to byly dwie. W jednej zrzucalo sie ludzika ze schodow na punkty. Im wieksze obrazenia, dluzej spadal tym wiecej punktow. Mozna bylo ustawiac sile pchniecia, wybierac czesc ciala itp. W drugiej grze uderzalo sie ciezarowka w sciane :D

Gość mloda...
ja wczoraj w to gralam :) zaraz poszukam

Gość suoń
aż mnie boli jak patrzę na tego lecącego ludzia :D

Gość wiem ze glupie
polamalam go na 115505 punktow :D

Gość Hiroszimama
Też poszukuję gry,znaczy dwóch gier. Pierwsza to taka, gdzie chodziło się takim pieskiem a właściwie widać było tylko jego głowę bo miał strasznie wielką:P była to gra planszowa i coś w nazwie było (...) crazy machine czy coś takiego... jak wpisuje w google właśnie tą nazwę to mi się jakaś inna gra pokazuje... a druga gra...no cóż..nigdy w nią nie grałam..widziałam tylko jak brat w nią grał ale mi nie pozwalał bo byłam za młoda... ;) w owej grze były owieczki które się pasły na łące, pasterz i chyba pies.Nie pamiętam jaką postacią się grało (coś mi świta że czarną owieczką ale nie wiem) ale głownie chodziło o to żeby jak najwięcej owieczek ze stada..hm..."kochać" tak żeby pasterz nie zobaczył...ta gra jest stara ale mam nadzieje że ktoś mi pomoże;)