Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka bydg

Najlepsza i najmniej szkodliwa farba do włosów- jakiej firmy?

Polecane posty

Gość anka bydg

tylko mi nie piszcie o hennie- bo ja pytam o farbe

Gość a jak to się

Gość mmmmm...mmmmm.....mmmmm
ja używam Garniera. Czy to belle color, czy Fructis. Włosy są miękkie, tak jakby łuski włosa przylegały bardziej do siebie, sa błyszczace i kolor dłuuugo trzymie i nie blaknie. Pod warunkiem ze uzywasz podobnych odcieni, ja np. uzywam brazu na przemian z aurbunem. Pamiętam na poczatku - miałam blond włosy i dopiero za 3 urzyciem farba została długo na włosach. Mam wrazenie ze włos musiał wchłonąc te farbe... I naprawde nie niszczy. Odradzam Palette i Joanne. Co do Loreala tez dobra farba, ale droga i jakby mi koncówki bardziej przesuszyła.

ja niestety odradzam Palette. włosy stały się suche, matowe i wykruszone. teraz zmieniłam na Garniera, chyba bedzie lepiej.

Gość ulkabrzydulkkaa
loreal casting

Gość a jak to się
a co to znaczy''tak jakby łuski włosa przylegały bardziej do siebie''.......jak to poznac? bo nie jarze

Gość doczytałam sie
ze jest farba Wella decore- a ja dotychczas uzywałam wella pielegnacyjny krem koloryzujacy?(cena około 10 zL)....czym one sie roznią, ktora lepsza z tych farb?

Gość tylko garnier
piekne wlosy po farbowaniu :)

Gość springx
Moim zdaniem bardzo dobra jest farba wella koleston. Dostępne odcienie tej farby są np. na tej stronie http://www.koloryzacjawlosow.pl/wella/index.htm Można ją kupić w sklepach fryzjerskich i cena jest również dosyć przystępna.Super pokrywa odrosty i włosy są po niej miękkie w dotyku. Miałam okazję farbować nią włosy i byłam zadowolona. Oczywiście wszystko zależy od upodobań ale ja w każdym razie gorąco polecam :) Pozdrawiam

Gość Ocia
Nie potraficie odpowiedziec konkretnie na zadane pytanie ! Trąbicie na temat swoich wywodów a nie widze odpowiedzi SKUTECZNA FARBA DO WŁOSOW ?