Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krrriiokaa

Czy mozliwe zapłodnienie gdy...

Polecane posty

Gość krrriiokaa

Kochałam sie z chlopakiem w 7 dzien okresu (ostatni, było juz brazowe plamienie) Do tego stosowana była globulka + stosunek przerwany?

to zależy jak długie masz cykle. owulka występuję zazwyczaj 14 dni przed zakonczeniem cyklu, więc jęsli twój cykl ma np. ok 20 dni, to jest to możliwe

Gość krrriiokaa
Moje cykle 28-30 dni.

Gość krrriiokaa
Płodny sluz zauwazylam 3 dni po stosunku.

wszystko jest możliwe!!!! pamiętaj ze owulacja to nie jakiś tam komputer tylko fizjologia która sie może przesunąć o pare dni w tą czy w ta i nawet możesz tego nie zuważyc. a plemniki potrafia przeżyć kilka dni. moja kolezanka zaszła w ciąże podczas okresu a ma cykle ok 30-sto dniowe..;}

Gość anik...
Jezeli uzyliscie globulki i był to stosunek przerywany to są raczej małe szanse na ciąze. To prawda ze mógł to juz byc dzien płodny i prawda jest to ze podczas okresu mozna miec juz dni płodne, wszystko zalezy kiedy wystapi owulacja. Trzeba pamietac ze plemniki w sprzyjajacych warunkach potrafią przezyc do 7 dni w ciele kobiety. Moze dla uspokojenia zrób po prostu test

Gość lilisusia
jesli byl to stosunek przerywany i mialas globulke to ta globulka z pewnoscia poradzilaby sobie z ewentualnym "sluzem" Twojego partnera.