Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy jqa jestem dajka

Czy jezeli mam 5 chlopaka w wieku 16 lat to jestem dajka?

Polecane posty

Gość etam
baw sie dziewczyno puki mozesz. nie wszyscy musza wszystko wiedziec. puki jestec madra i nie robisz z siebie latwej na forum twoja sprawa. wszyscy to robia tylko nikt o tym nie gada. najgorsze za dziewice orleanskie

Gość tylko pamietaj zse to
ja mialam w tym wieku pare juz chlopakow ale nawet za reke z nimi nie chodzilam:D wiec to byli tacy koledzy...:P dopiero w wieku prawie 16 lat poznalam mojego obecnego chlopaka z ktorym jestem 4 lata;)

Gość etam
5 nie powiem ze to malo. jestem ciekawa kiedy zaczelas. ale ja to moze juz stara jestem. nie bylam swieta i dzieki temu mam swietny zwiazek. nigdzie mnie nie ciagnie. puki jestes sama i niko nie ranisz i nie zrobisz sobie krzywdy to sie baw

Ale moze bez obrazania mnie ok bo kurwa to moze ty jestes! ja czystosci nigdzie nie slubowalam

Gość MAriusz BHP
myślę że najlepiej sprawę oceni prawiczek i kropka 1987 - inaczej nikt tu nic nie wskóra

Gość etam
najgorsze sa swiete dziewice... po kilku latach zwiazku zaczyna je swedzic i zastanawiaja sie jakby to bylo z innym..a bo moze lepiej...pier..

Gość prawiczek i kropa
Hej dziewczyno nie oddawaj się na pierwszej randce Choć wiruje świat po piwach i po wódki szklance Znowu słysze słowa, że nie jesteś wcale taka Jestem miły, a ty dawno nie masz już chłopaka U mnie ... nie masz żadnych szans, nie masz żadnych szans

Gość etam
"dziewice orleanskie " to okreslenie na kobiety ktore puszczaja sie na prawo i lewo

Gość mysle
nie jestes dajką tylko głupiutką małolatką

Gość Majka Radosz
Wiem,że to nie na temat, ale ostatnio podczas załatwiania się sączy mi się z odbytu żółtawo-zielony płyn o konsystencji jakby budyniu, ma on zapach przypominający surowe mięso na kotlety. Podczas parcia na stolec ten płyn najpierw tryska potem się sączy.Jego smak jest trochę gorzki, podobny do przejrzałego grejpfruta. Co to może być? Mieliście podobnie?

Gość Chór wujów
jestes bułką na parówki , jak mnie wysyłaja po bułki na hot-dogi to ide do ciebie

Gość mysle
tak źle nie jest. może po prostu z tymi 5 cioma znaczki ogladala.

Autorko, nie znam definicji "dajki" więc nie umiem powiedzieć czy nią jesteś, ale faktem jest że znikomy procent Polek ma w tak młodym wieku aż tylu partnerów na koncie.

tak licze ... niezly bedziesz miala przebieg tak kolo trzydziestki ... :P no, ale dla kazdego cos milego jedni wola rzeczy nowe, inni wielokrotnie uzywane ...