Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

koritsimougliko

ciąża????

Polecane posty

biorę cilest od 6 miesięcy, przeważnie okres dostawałam regularnie..ostatnio przesunął mi się o 1 dzień a teraz już minęły 2 od dnia kiedy powinnam dostać, po jutrze powinnam rozpocząć kolejną serię,więc teraz nie wiem czy mogę brać cilest bez obaw. Nie wiem czy to przez stres (zbliża się sesja), ale kilka razy zapomniałam o tabletce i wzięłam ją następnego dnia rano, czy to ma wpływ??kochałam się z chłopakiem , ale zawsze używamy również prezerwatyw..mimo to moja wyobraźnia ryzuje mi tylko jeden schemat- ciążę..proszę o szybką odpowiedź!!!

Gość anik...
Takie opoznienia w braniu mogły wpłynac na obnizenie skutecznosci tabletek! Ale skoro uzywaliscie jako dodatkowego zabezpieczenia gumek i zadna nie pękła ani sie nie zsunęła to ciąze mozna wykluczyc. Jezeli bardzo sie martwisz to dla uspokojenia zrób test. Mysle ze powinnas zgłosic sie do ginekologa po porade jezeli chodzi o to krwawienie. Przez nieregularne branie tabletek mogłas sobie namieszac w organizmie

tak nie branie tabletek o jednej porze i to czesto moze zmniejszyc skutecznosc.ale z 2strony ja zawsze dostawalam krwawienie z odstaw.w czwartm dniu,a ostatnio bylo to w 5.to moze sie po jakims czasie zmienic,tz.dzien. pilnuj tabletek,wpisz sobie przypomnienie do tel.ja tak mam:)