Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KLIKAM DO WAS O POMOC

Plamienia nie w tym czasie co trzeba ???

Polecane posty

Gość KLIKAM DO WAS O POMOC

Witajcie, wiem ze takie topiki pewnie juz istnieja ale ja panikuje jak zwykle wiec wole swoja hostorie opowiedziec Wam od razu .. Otórz biore tabletki antykoncepcyjne Yaminelle, kazda tabl;etke brałam regularnie , żadnej nie opuściłam i nie mam żadnych wymiotów ani biegunki. Moja ginekolog pinformowała mnie ze w przerwie miedzy blistrami wystapia plamienia, ale ja plamienia mam juz od wczoraj a w blistrze mam jeszcze 6 tabletek !! Wiec czy coś jest nie tak ?? Pozatym brzusio mnie pobolewa jak na okres ale mam tylko plamienia . Wydaje mi sie ze okres wypadnie mi w tej przerwie 7-odniowej prawda ?? Jak to jest z tymi plamieniami ?? Powinnam je miec teraz ki9edy w blistrze jeszcze 6 tabletek ?? dodam ze to moje pierwsze opakowani tabsów w życiu ....POMÓŻCIE !

Gość poczytaj ulotke
czasami takie plamienia to skutek uboczny. Najlepiej jak spytasz o to lekarza albo dokładnie przeczytaj ulotke

Gość wwrrr
czytalas ulotke? mnie pani ginekolog powiedziala, ze plamienia moga trwac caly pierwszy miesiac, biore inne tabletki, ale mysle, ze to raczej ogolne zjawisko. "Wydaje mi sie ze okres wypadnie mi w tej przerwie 7-odniowej prawda ??" - duzo wiesz o antykoncepcji, swoja droga...

plamienia moga byc na poczatku brania tabletek jak najbardziej normalne. dopiero jesli po paru miesiach nagle dostajesz w srodku opakowania plamienia to powinno sie zglosic do gina. jak napisal to ktos wyzej,jest to jeden ze skutkow ubocznych.