Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nie mam nicku

Jak doprowadzić włosy do normalności

Polecane posty

Hej,zafarbowałam włosy taką farbą jak zwykle,tylko z nowym \"ulepszającym\" składnikiem,prawdopodobnie po którym włosy mi bardzo scieciały i się strasznie elektryzują, co wygląda tak jakby było ich o 1/3 mniej.Do tego sprawiają wrażenie obciążonych...Mam odżywkę nadającą puszystość,ale ona nie pomaga.Możecie coś poradzić,please,czuję się jakbym miała miotłe zamiast włosów:(

Gość chudzinka91
kurcze, nie wiem za bardzo...dobre sa szampony i odzywki z jedwabiem

w aptece można kupić WAX----maska do włosów na wszystko czy włosy zajechane czy wypalone po trwałej ....polecam

ale to musi być coś co nie obciąża włosów a jednocześnie dodaje objętości i niweluje elektryzowanie się włosów....nie wiem czy istnieje taki preparat

kup waxa w aptece to jes maska i jest zmywalna nie obciąża włosów.idź do jakiejś hurtowni fryzjerskiej i kup profesjonalne odżywki ja kupuję takie zwykłe po 20 zł a tam jest litr mam rozjaśniane włosy i odżywek używam tych lepszych i włosy są w super stanie

wypadało by co tydzień;) a podczas każdego mycia jakiejślepszej odżywki..może kup sobie jakąś mgiełke na wilgotne włosy bez spłukiwania najlepiej firmy CHI nie obciążają włosów ale odżywiają

dzieki pomysle nad tym,a mam taki metlik w glowie bo juz wiele razy mialam w przeszlosci problemy z wlosami i wiele odzywek ladowalo w koszu bo byly kiepskie...zobacze moze te sie sprawdza