Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sredniowieczna idiotka

LIST

Polecane posty

no wiec jestem juz dojrzala kobieta, a zachowuje sie jak pieprzona nastka! jestem zauroczona po uszy w moim przyjacielu i dluzej tego nie wytrzymam! musze mu o tym powiedziec, choc na pewno juz o tym wie! chce mu list napisac! zaden list milosny ale list w ktorym mu napisze, ze walcze z uczuciami do niego! czy to dobry pomysl ? jak myslicie? taki sredniowieczny ... ale wole byc skonczona idiotka niz walczyc z uczuciami do niego! nie wiem tylko czy pomysl jest dobry, bo w 4 oczy to nie do zrobienia:) !

No jeśli musisz mu to powiedzieć, a w cztery oczy jak mówisz jest to "nie do zrobienia", to pomysł jest dobry.

dziekuje bardzo! 28 lat :(

Gość Powodzenia życze
Interesująca z Ciebie osoba jest :)

i to bardzo interesujaca :)

Gość jest takie powiedzenie
ze nic tak nie plami honoru kobiety jak atrament ( teraz raczej dlugopis). A jesli zle zareaguje? Bedzie ci bardzo, bardzo glupio , a list poszedl i przepadło. Juz powiedzic bezpieczniej. Nie pisz. No chyba , ze masz pewnosc, ze on o tym marzy.

Gość upsi
a nie boisz sie ze to zniszczy wasza przyjazn??

Ja zrobiłam inaczej posłałam anonima z wierszem Mickiewicza \"Przyjaźń czy kochanie\"-wydaje mi się,że się domyślił,ale i tak mi nic to nie dało...

boje sie.. i mam watpliwosci do tego listu... boje sie Go strace..ale wiecie co..to glupie co napisze..ale wole nie miec Go niz patrzec na niego i marzyc o czyms czego nie moge miec. moze pogadac ? albo wogule odejsc i przestac sie odzywac ?

Gość ah.
Ten przyjaciel kogoś ma na oku? Mówił o tym Tobie?

Mam to samo...i też nie wiem co mam zrobić...kompletnie...

eeeee !!!!! po prostu nic nie zrobie! sru z listem sru z rozmowa.. po prostu ogranicze spotkania.. choc i tak czaesto sie nie widzimy ze wzgledu ze mieszkamy w dwoch roznych miastach. a chrzanic to! czlowiek nigdy nie bedzie szczesliwy!

E nie mów tak,ja ciągle wierze,że coś nas jednak połączy.Trzeba wierzyć,ale nie próbować sobie nic wyobrażać...

no to widze, ze nie jestem sama. A nie wiem czy ma kogos bo nigdy nie pytam..alemysle ze nie.... ma teraz przyjechac do mnie w czwartek... z naprawionym komputerem.. i co ja mam zrobic? poczestuje Go kawa i nic wiecej! chore zycie!

Gość nie pisz pisac mozna
do faceta ktorego jestes pewna. Ja dawno temu napisalam do faceta i bede tego zalowac do konca zycia - owszem, jemu sie to podobalo, bylismy nawet troche razem, potem sie rozlazlo, a ta swinia trzyma ten list do tej pory, pokazywal zonie ( bo teraz juz kazde z nas ma malzonka), ja umieram ze wstydu, ze pokaze kiedys mojemu mezowi, choc to bylo przed nim. Facet sie okazal fatalny, wredny , za malo go znalam, myslalam, ze jest super. Nie pisz! radze ci!!!

Może się napij na odwagę?Szkoda życia na czekanie.Trzeba się dowiedzieć jedna prosta odpowiedź tak lub nie.Nie ma na co czekać i się łudzić,ja też to będę musiała zrobić...

Trzeba wierzyć,ale nie próbować sobie nic wyobrażać... swiete slowa! Dzieki! przestac marzyc..tylko wierzyc...

Gość nie pisz pisac mozna
tak, poczestuj go kawa, wygladaj pieknie, usmiechaj sie, badz mila, nawet ciasto upiecz, ale niech ewentualna inicjatywa wyjdzie od niego!!

Ja mam dodatkowy problem bo jestem na wózku,on jest zdrowy i często mi się wydaje,że nie dorastam Mu do pięt..a mówią,że jestem taka piękna,inteligentna...ble ble gadanie :/

dziekuje za posty. okay , nie napisze... ale wiecie cos..kiedys pilismy razem..zapytalam sie czy mozemy byc wiecej niz tylko przyjacolmi bo mi bardzo zalezy na nim..a on ze nie..ze woli mnie jakoprzyjacolke..a pozniej po prau chwilach wiece co zrobil ? zaczal mnie calowac i kochac! rano znowu bylismy tylko przyjacolmi!

w jakimś filmie widziałem sposób na napisanie listu. List napisany fotografuje się i naświetla na papierze fotograficznym i w kopercie przesyła do adresata, po przeczytaniu papier fotograficzny się naświetla i list znika. Ale to był stary film z lat siedemdziesiątych.

elwe: uwierz w to co mowi ...:) moze on chce cos wiecej ? daj mu szanse :)

ale ja nie napisałam,że On tak mówi,tylko,że ludzi mówią...On nie mówi nic...nieśmiałość go zżera...

hm! bede sie trzymac z dala od facetow!