Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

M3L

ratunku...nie mogę na siebie patrzeć

Polecane posty

słuchajcie...od ponad roku nie palę...jestem z siebie bardzo bardzo dumna...(paliłam ok.12 lat)...ale niestety z chudzinki zrobiłam się \"taka kobiciochą\" , że hej...z 54 kg (164cm wzrostu) ważę 61-62 kg....jest to dużo...stara garderoba do wyrzucenia...ale tam pal z nia...zrobila mi się wileka opona na brzuchu...wyglądam teraz jakbym była w 4 miesiącu ciąży...wogóle widze , że całe cialo mam teraz takie obtłuszczone...ramiona plecy, rece...taka miękka purchawa...jak stoję mega wyprostowana to z tyłu na plecach mam takie dwa wałki bo pokach..tak jak nieraz mają puszyste panie...takie wiecie w okolicach krzyża (po bokach) ...wprowadzałam rózne diety...typy dieta niełączenia białek z węglowodanami....ćwiczyłam dwukrotnie waidera..., robiłam po 200 brzuszków...i nic...fakt po rzuceniu palenia zwiekszył mi sie apetyt...kiedys to mogłam nie jeśc cały dzień i nie przeszkadzało mi to...teraz...ale staram się ograniczać, nie jeść kolacji....doradzcie jak pozbyć się oponki i tych otłuszczonych pleców ...wiem że zaraz napiszą co niektórzy głupio-wredne komentarze....a ja prosze o jakieś rady od normalnych ludzi..dzięki

nikt mi nic nie doradzi, jakąś dietę, ćwiczenia, a co sadzicie o tabletkach LINEA?

Gość sport sport i jeszcze raz spor

kurcze chodziłam 2 razy w tyg na siłownię, ale zmieniłam pracę(godz pracy) i teraz nie bardzo starcza mi czasu a poza tym oprócz pracy mam tez inne dodatkowe zajęcia....mówiąc sport co masz na myśli( oczywiście wiem co to jest sport) ...czy radziłbyś mi coś konkretnego?

Zrób szóstke weidera napewno pomoże...Dodatkowo kręc hula hopem.. :)

Gość lidma
chcialabym miec taka wage bo wzrost mam ten sam ale waga 7 kilo wiecej. próbowalam Linei - takie tabletki to tylko na psychike dzialaja- wydajesz kase , zazywasz to ograniczasz jedzenie lub stosujesz diete. probowalam juz Linea, Therm Line ,Cidrex, Bio Cla itd...... Fakt ze po ciaż zrzucilam w ciagu roku 20 kilo ale tylko dlatego ze stosowalam diety- najbardziej to kapuscianka na mnie dziala, a nawet potrafilam w ciagu 2 tygodni stracic 4 kilo ale w ciagu dnia to jadllam tylko jogurcik

ale ja robiłam 6 waidera..zrobiły mi się twardsze mięśnie brzucha, ale pozostała wystająca piłka( mam wrażenie ze jeszcze bardziej jest widoczna - taka piłeczka na środku)...ostatnio robiłam po raz drugi...ale mam problemy z kręgosłupem, tak naprawdę to w ogóle nie powinnam chyba robić tej 6...i miałam tak potworne bóle , że przestraszyłam się i zrezygnowałam , a miała za soba dwa tygodnie juz....

lidma....poza tym..matko na jogurciku cały dzień...to tez nie jest zdrowe, albo ta kapusciana...przestrzegają przed nią...a nie masz efektu jojo?

Gość lidma
żeby po kapuściance lub nawet jesli tydzień wytrzymasz na jogurciku i do tego jeszcze owoce nie było jojo to nie mozesz się objadać. pozaty w ten sposób skurczysz sobie zoładek i nie bedziesz wstanie duzo jesć. Proponuje przed jedzeniem wypić 2 szklanki wody niegazowanej i wtedy tez nie bedziesz wstanie dużo zjęsc. Pare razy robiłam kapuscianke i nie widze w tej diecie nic złego, jedynie to że jestem wstanie na niej wytrzymac góra 2 tygodnie i musze zrobić przerwe bo na widok tej zupy robi mi sie juz niedobrze