Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Biaaalllaaa

Ile wydajecie kasy na siebie??

Polecane posty

witam!! ile zamierzacie wydać kasy na siebie Drogie Panie?? sukienka welon kosmetyczka fryzjer buty bielizna tipsy no ina poprawiny suknia i buty??

hm suknia 1800. welon kolo 100 zł buty kolo 120 zł bolerko 100 zł. makijaz probny 60 w dniu slubu 120 zł i fryzjer 100 zł. bizuteria niewiem:) a no i pas do ponczoch jakos ze 40 zł . jakos tak to bedzie

ja narazie jak zaczełam liczyc to tak suknia : do 1500 (wiecej nei dam no chyba ze sie zakocham w jakiejs drozszej to nie bedzie bata:P) buty -100zł fryzjer:100zł Makijaz:100zł Paznokcie jeszcze niewiem ale tez chyba manicure na wlasnych :40zł bolerko - 100 welon - 150 bizuteria: ok 300-400zł Poprawin chyba nie bedziemy robic

Gość aAaa_Aa
Aaaaa :( czemu moja kobieta jest inna.... na suknie 4700, na buty 1200, reszty wydatkow nie znam bo mi nie mowi :/ ehh... ale ja kocham nad zycie

suknia- 1200 (razem z bolerkiem koronkowym) okrycie zimowe na suknię 100 (płaszczyk, etola) suknia na poprawiny (i jeszcze kiedyś sie przyda) 250 z materiałem buty 200 (wielorazowe, skórzane) makijaż 55 fryzjer 100 bielizna 150 pończochy 20 bukiet, butonierka 150 (miał być tańszy, ale nie miałam welonu- rzucałam bukietem, wiec musiał być porzadny) biżuteria 500 to razem prawie 2800.....

Gość bfbfbfbfbfb
Jak tylko macie kasę i to sprawia, że jest szczęśliwa, to niech na siebie wydaje. Ja tak wstępnie mogę policzyć sunia 1000-1500 buty 100-200 bielizna 200 fryzjer, makijaż, paznokcie do 400 zł biżuteria do 200 zł bez poprawin

sukienka +bolerko -170 zl (uzywana z allegro, stan naprawde swietny, idealnie pod moj wymiar, widzialam identyczna w salonie za 2700zl) welon - nie ma mowy, bym zalozyla welon, nigdy, bardzo mi sie nie podoba. kosmetyczka -maluje sie sama, bo swietnie to robie i wiem w jakich kolorach dobrze wygladam. fryzjer - 100zl maksimum - tylko modelowanie/upiecie. buty -juz kupilam na wyprzedazy w UK za 20f =80zl, skorzane. bielizna - jak wyzej - kupilam zestaw na wyprzedazy za 12f = 48zl. tipsy - nie nosze tipsow, french kosztuje okolo 35zl poprawiny suknia i buty - nie planuje poprawin bizuteria - ostalam na gwiazdke wiec koszty odpadaja. I jest super, wole pojechac na kolejna wyprawe, niz wydawac 5 tys na kiecke w ktorej i tak pokaze sie tylko raz. Swietnie umiem o siebie zadbac, wiec nie widze potrzeby zatrudniac tabunu stylistow/wizazystow.