Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dragonflyy

Krotki tekst. Prosze o opinie o tym co ponizej

Polecane posty

Gość dragonflyy

Spotykam sie z facetem od 4 miesiecy po 2 miesiachach znajomosci poszlismy do lozka i od tej pory on tylko by uprawial seks. Niby ktos powie to fajnie ze tak na mnie leci ale on ma 27 lat ja 25 i on zachowuje sie jak jakis niewyzyty nastolatek wiec tak za kazdym razem czy to u mnie czy u niego uprawiamy seks ostanio ledwo sie przytulil a juz mial wzwod i sam sie rozebral i siedzi z tym stajacym czlonkiem i mowi chodz do mnie kiedys mu mowie ze mam okres i nie moge a on niby powiedzial ze ok nie to nie ale i tak sie do mnie dobieral i mu uleglam wtedy a on jeszcze sie glupio pytal kiedy mi przejdzie ten okres niby mowi ze nie chodzi mu tylko o seks ale widze ze seks mu tak siadl na mozg ze o niczym innym nie mysli w mojej obecnosci zanim zaczelismy sie kochac widzialam ze sie mna interesuje jako osoba ze fajnie nam sie gada a teraz seks zdominowal tez zwiazek

Gość aniulka1234
Ja bym tak chciała...

Gość Nie sweet i nie pink
Spróbój mu wcisnąć jakiś kit o chorobie... Że masz uplawy i jakieś zaraźliwe bakterie które oniżają potencje u facetów... I że przez miesiąc bierzesz czopki dopochwowe i nici z sexu... Moze sie wstrzyma... A ty sprawdzisz czy jego mózg dalej działa bez penisa...

Gość dragonflyy
ale z tym seksem to dla mnie nie jest tak kolorowo ale jest jeszcze inny problem on szybko dochodzi ja nie mam przyjemnosci podczas stosunku bo dla mnie jest za krotko najdluzej moze bylo z 5 minut stosunku nigdy tez mi nie zrobil minety i nie prosil mnie o "loda" w ogole o oralnym seksie nawet nie rozmawialismy i oczywisice nie robilismy tego

Gość 88 Kolejnych słów
Jestes drugą babą u niego. Kochanką. Tez kiedys mialem takie tylko od bzykania i do niczego wiecej. Przeciez do kina nie bedzie z Toba chodził czy na miasto. od tego ma swoją pannę:)

Gość gość
Niestety, ale ten tekst jest długi. Na drugi raz nie wprowadzaj w błąd 😡

Gość stary rozwodnik
no wiesz .. postaraj się też zadbać o siebie staraj się mu pokazać jak lubisz .. Sądzę że podobnie jak ja są faceci którzy lubia jak obietom jest dobrze. Ja też kiedys pamietam mogłem "biegac wyłacznie krótkie dystanse" madra kobieta wie jak sobie z tym poradzić :)

Dragonflyy, skoro uważasz że wasz związek w zbyt dużej mierze staje się oparty na seksie, to zmniejsz częstotliwość waszego współżycia. Zgadzaj się na seks np. na co drugim lub trzecim spotkaniu. Zainicjuj również rozmowę o seksie oralnym - np. prosząc partnera o jego opinię na ten temat, a później wyrażając własną.