Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BardzoZakochanaZłośnica

Czy mogą to być 1. objawy ciąży?

Polecane posty

no dziewczyny powiedzcie mi: - przez tydz. miałam biegunkę i mdłości - biegunka minęła mdłości lekkie trzymają się nadal - nadwrażliwość piersi w okolicach sutek . do okresu zostały mi 2 tyg. a od jakiegoś czasu staram się z moim mężem o dzidziusia

Gość to raczej
rotawirus

Gość to raczej
ale jak za 2 tyg masz mieć miesiączkę to teraz masz dopiero owulację, więc to raczej nie objawy ciąży.

rotavirus jest groźny o ile dobrze pamiętam i się długo trzyma, mi już przeszło :) a słyszłama, że u niektórych kobiet wystepuje biegunka w czasie 1. okresu ciąży

Gość to raczej
jeśli staracie się o dziecko to powinnaś chociaż minimum wiedzieć na temat cyklu menstruacyjnego kobiety. było o tym na naukach przedmałżeńskich - nie pamiętasz? było także w podstawówce, szkole średniej, .....

Gość to raczej
co masz na myśli pisząc 1 okres ciąży?

Gość to raczej
czy chodzi ci o trymestr, czy o to że kobieta w ciąży może mieć cosik ala okres? ps. ja w czasie okresu często mam biegunkę... a te twoje bolące brodawki ( bo pewnie o to ci chodzi, bo sutek to w sumie cała pierś), to zapewne wynik owulacji.

pamietam, ale dziewczyno już tyle co się staramy, to uwierz mi, że byle głupi objaw jest dla mnie wielką nadzieją...

o to że kobieta w czasie ciąży może mieć okres - bo nie oszukujmy się, może mieć.

ja też mam biegunkę ale dzien przed okresem a nie 2/3....

Gość jeśli tyle wiesz
o cyklu kobiety, ile wynika z twoich wypowiedzi to wcale się nie dziowię że się staracie staracie i nic z tego, najpierw suię dokształć i wiecej się o sobie dowiedz

a nie 2/3 tyg. miało być

Gość rotawiruussss
no jak ty chcesz miec objaw 2 tyg przed okresem???? toz to owulacja dziewczyno. Masz rotawirusa i tyle. Ja tez dopiero co mialam.

Gość ...ja
W tym wypadku na pewno nie są to objawy ciąży. Na tym etapie nigdy nie ma objawów... i zazwyczaj nie ma też ciąży bo owulacja jest na około 14 dni przed @. Więc może raczej u ciebie tak objawia sie owulacja, zaburzenia hormonalne... albo zwykła grypa żoładkowa. Ja też już się długo staram o dziecko i w pierwszych miesiącach jak miałam schizy na temat ciąży to miałam podobne objawy od 4 dnia cyklu. Jak wyluzujesz to pewnie znikną. U mnie tak było.

Gość rotawiruussss
i rotawirus nie jest grozny, utrzymuje sie okolo 3 doby w stanie ostrym, objawia sie biegunką mdlosciami wymiotami.

dobranoc wszystkim;* z tego całego stresu tylko wyszłam na idiotkę widzę pa;*

Gość rotawiruussss
wyluzuj bo z takim podejsciem to sie mozesz starac i starac.

nie nie wyszlas. Niestety nie jestes raczej w ciąży. Poprostu grypa jelitowa ot co.... pytac zawsze mozna. Ale jak pytasz to chyba spodziewasz sie szczerej odpowiedzi a taką jest to ze masz grype jelitową lub cos w ten desen. Chciala bys zebysmy ci tu pisaly tak super pewnie zaciażyłaś skoro prawda jest inna?

Gość jakas tam osóbka
kochałam sie z chlapakiem na poczatku kwietnia bodajze 6 . byl to moj pierwszy raz teraz sie boje o to czy nie jestem w ciazy minely nie cale 2 tyg od wspolzycia mam bole brzucha śluz z pochwy jest bialy lepki ciągnący sie . i zauwazylam leciutka linie od pępka w dół dodam ze za mniej wiecej tydzien mam miec okres. czy moge byc w ciazy ? dodam ze kochalismy sie z zabezpieczeniem. czekam na szybka odpowiedz.