Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakasulomnaaaa

nie potrafie sie zakochac...

Polecane posty

Gość jakasulomnaaaa

a jak juz sie zakocham co rzadko sie zdarza to okazuje sie ze obiekt moich uczuc jest juz zajety :-(

tak się tobie tylko wydaje- też tak miałam - albo nic nie czułam , albo jak już poczułam to do zajętego - podświadomie "namierzasz" zajętych bo to jest trudność i uczucie z góry skazane na niepowodzenie - taki bezpieczny obiekt - nie wiem z czego wynika twój opór przed stałym związkiem ( zawsze jakaś przyczyna jest ), ale w końcu do tego dojrzejesz i dojdziesz do wniosku , że właśnie ten facet jest tym z którym chcesz cośfajnego zbudować i że właśnie jemu zaufasz- pozdr

Gość jakasulomnaaaa
ale problem jest w tym ze ja juz nie jesem mloda i to wlasciwie ostatni dzwonek na to aby kogos poznac. wiec w moim przedziale wiekowym sa mezczyzni w wiekszosci zajeci . tu nie hodi o to z ja si zakochuje bo wiem ze on jest zajety. chodzi o to ze np namierzam jakiegos faceta bo mi sie podoba a dopiero potem sie dowiaduje lbo sama zauwazam ze np ma obraczke :-( a z kolei ci wolni wydaja mi sie jacys juz przebrani :-(

Gość jakasulomnaaaa
nikt wiecej tak nie ma ?

Ja mam inaczej. Ciągle się zakochuję i żadna mnie nie chce :) Nie wiem, czy Ci to poprawiło nastrój ale Twoje problemy nie ą takie straszne. Poderwij kogoś, kogo nie kochasz, poznaj go dobrze aż w pewnym momencie zdasz sobie sprawę, że jesteś zakochana. Powodzenia!

Gość kikalia
a ja zosalam poderwana i wszystko idealnie tylko nie moge sie zakochac-chyba nie czuje zadnego pociagu do niego;(

Gość jakasulomnaaaa
no wlasnie o ten pociag chodzi

Gość kikallia
tez mnie to strasznie matwi. A czy podobaja Ci sie Ci chlopcy wi\uLNIE? BO U MNIE W OGOLE JAKBY spotykam sie z kims kto nie pasuje do mego idealu facetaw sensie wygladu. za to spelnia cala reszte.

Gość jakasulomnaaaa
mi np podobaja sie faceci z bujnymiczuprynami i np mzczyzni lysiejacy albo krotko ogoleni jakos mnie nie kreca. i taki gosc moze byc nawet super fajny ale wiem ze sie w nim nie zakocham :-( wiem dziwne ale co ja na to poradze