Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwionyMEN

kim jestem...prosze o pomoc panie...

Polecane posty

Gość zmartwionyMEN

od dluzszego czasu bardzo martwi mnie problem mojej "hwiejnej" orientacji. Mam 20 lat i czuje ze pociagaja mnie takze chlopcy(tylko w sferze fantazji seksualnych), jak i dziewczyny w normalnym zyciu. Sam problem tkwi w tym iz jestem wysmiewany przez otoczenie ze wygladam jak gej... Jestem fryzjerem i moze przez moj troszke inny styl tak mowia ale przejde do sedna sprawy... Czy przez takie wyzwiska wysmiewania bluzgania czlowiek moze sie zmienic... bo mowia ze jestem gejem ped... to potem czlowiek zaczyna sie zastanawiac kim w koncu jest (ja tak mam i niewiem jak sobie z tym poradzic) boje sie tego nie chce byc gejem marzy mi sie byc szczesliwy w zwiazku z kobieta... Czy moja orientacja jest juz przesadzona czy moge cos w sobie zmienic jesli tak to jak? dodam tylko tyle ze nie bylem jeszcze w zadnym zwiazku z kobieta... i przykre jest to ze nie mam z kim pogadac o takim powaznym problemie... PROSZE licze bardzo na wasza pomoc zmartwionyMEN

Gość sak maj czapa
"Czy przez takie wyzwiska wysmiewania bluzgania czlowiek moze sie zmienic... bo mowia ze jestem gejem ped... to potem czlowiek zaczyna sie zastanawiac kim w koncu jest (ja tak mam i niewiem jak sobie z tym poradzic) boje sie tego nie chce byc gejem marzy mi sie byc szczesliwy w zwiazku z kobieta..." Jesteś fryzjerem a nie gejem

Gość gość
Jak Ci stajke na widok jotpegów z gołymi babami to jesteś hetero, jak z gołymi facetami to homo, proste 😴