Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amankdka

stosunek przerwywany? kto stosuje

Polecane posty

Gość amankdka

Zazwyczaj uzywamy z chlopakiem prezerwatyw. Jednak zdazaja się dni kiedy stosujemy stosunek przerwany. Wiadomo sex bez gumki przyjemniejszzy, ale co za tym idzie nie do konca bezpieczny. Czy stosujecie i nie wpadlyscie? a moze wpadlyscie mimo staran, aby nic sie nie stalo

Gość facet taki sobie
my stosjemy ten rodzaj antykoncepcji przez 17 lat i mamy dzieci wtedy kiedy chcemy ;)

Gość to niekoniecznie tak jest
mamtrzy pary znajomych, które stosują to od kilku lat i zadna jeszcze nie wpadła. Więc myśle, że coś w tym jest. Moim zdaniem ta metoda jest nieskuteczna tylko wówczas, gdy partner nie zdąży wyjść na czas i choc kropelka spermy dostanie się do sroda. No ale wtedy to już tak naprawde nie jest przerywany. Bo przez ten preejakulat to nie wydaje mi się, zeby zajść....

Gość amankdka
U nas newpno nic nie dostalo sie do srodka.. Ale czytalam gdzies o przedwczesnym wytrysku. Zaobsoerwowalam podczas pieszczenia chlopaka reka, ze z jego penisa czasem rzeczywiscie wyplywa jakas wydzielina. Tzn to nie jest sperma. Taka biala jak to zwykle ona wyglada. To bardziej przypomina śluz jest przezroczysty. Obawiam się ze podczas stosunku przerywane w trakcie cos takiego moze rowniez do mnie sie dostac. Czy to jest ten przedwczesn ywytrysk? i o co w ni mw ogole chodzi.

Gość amankdka
..??

Gość Madrosc
kto stosuje? niedouczony z biologii debil, kretyn i idiota

Gość amankdka
Nie wyzywaj. Jesli nie masz ochoty odpowiadać normlanie to może w ogóle się nie udzielaj

Gość klaraa_a
Ja przyjmuje tabletki anty ale i tak i tak stosujemy stosunek przerywany, ostatnio raz zapomnialam wziąść tabletki anty i teraz sie boje u nas wygląda on róznie znaczy albo mąż juz czuje ze to juz i wychodzi i \"spuszcza\" mi sie na brzuch albo plecy albo wychodzi i ja jeszcze chwile robie mu ręką i dopiero :P Moja kolezanka mówila ze rozmawiala na ten temat ze swoim chlopakiem i on powiedzial ze tego przeciez sie nei czuje ze to juz, i ze co to za przyjemnosc nie zrobic do konca ze on juz woli w gumce i do konca

Gość do amandka
ten plym to plyn przedejakulacyjny w ktorym rowniez sa plemniki i oczywiscie ze moze dojsc do zaplodnienia, jak najbardziej Moja kolezanka ma 4 dzieci, wszystkie ze stosunku przerywanego. Nie wpadla od razu, pierwszy raz po 4 latach stosowania tej metody, a potem co rok - dwa lata

Gość stosunek przerywany
ruletka watykańska, i najlepszy sposób by kobieta była oziębła seksualnie. Takie oziębłe babby są bardzo korzystne dla ojca dyrektora, bo klepią zdrowaśki, ale przede wszystkim dają spore datki na tace, i przyczyniają się do rozwoju przemysłu burdelowego.

Gość nie rozumiemm
nie stosujecie kondonów, bo niewygodnie- a wygodniej wychowywać dzieci ?? Gdzie tu logika?

my stosowalismy ten rodzaj "zabezpieczenia" i wpadka nam ise nie zdarzyla. a zaszlam w ciaze wtedy gdy tego chcialam ;)