Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kaweczka

sprawdzony lekarz w Bytomiu i okolicy

Polecane posty

Hej dziewczyny jestem tutaj nowa. Mieszkam w Bytomiu i mam prośbę czy ktoś podałby mi namiary na dobrego i sprawdzonego lekarza w Bytomiu lub okolicy. Z góry dziękuję

Gość moniura
ja mialam u pani doktor haduch w gliwicach jej nr608466406

Do moniura chciałam zapytać o zadowolenie po tym zabviegu u tej lekarki dzięki

Gość moniura.
JAK BEDZIESZ CIAGLE ZAKLADALA NOWY TEMAT TO SIE NIGDY NIE DOWIESZ GDZIE TEN LEKARZ!!!!!!!!!!!!!!!!JA CI PODALAM

Gość moniura
super efekt utrzymuje sie ok 6 7 miesiecy. ale naprawde polecam.

Gość KAWCZKA
Do moniury jeszcze raz dzięki za ten namiar! Wczoraj zadzwoniłam i umówiłam się na termin. Z rozmowy wywnioskowałam że jest bardzo sympatyczna i rzetelnie odpowiedziała na mojej pytania. Pozdrawiwm

Gość moniura
jest baaardzo sympatyczna i nie nalezy do osob ktore naciagaja na wiecej niz jest ci potrzebne.jak pytalam o inne zabiegi to inna by natychmiast ci zrobila bo to przeciez kasa a ona doradzi ze nie teraz nie taki zaczekac za kilka lat.naprawde jest suuuuper.

Gość MATYLDA BONK OSZUKANA ZAWIEDZI
i mnie rozkłamała pani doktorowa, była , wziela stowe i powiedziala wszystko dobrze a dobrze nie bylo. w szpitalu powiedzieli ze jest zle, a ftrafilam tam za godzine od kiedy ona poszla od nas. zglaszam jom do izby praw dzieckai kardynalu. wprawila nas zament i chciala udobruchac slowem, wnet my sie nie damy. rozprawimy sie z niom na cacy. mowila cuda wianki i inne pomyje ale my mamy do wody i sprsawiedliwosc jest po naszej stronie, oskubiemy jom jak kaczke bo po naszej stronie prawda lezy. jesli sie znajdzie kto w sytuacji jak ma to prosze o kontakt. dziekuje ps. nie dajcie sobo pomiatac, lekarz to nie buk i zaq nasze pieniadze chleb kupuje. zwykla zlodzieja byla i cwaniara. NIE DAJ SIE I NIE ZAUFAJ !!!!