Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cienie do oczu

Kupiłam SUPER ,EXTRA cudeńko w sklepie kosmetycznym.......

Polecane posty

Gość cienie do oczu

jest to eyeliner polskiej firmy Virtual color eye liner...ja posatwiłam na złoty ale byl tez srebny, brazowy, czarny, niebieski(wszytskie z malusienkimi drobinkami-absolutnie nie tandetne) za jedyne 8 zeta:) polecam wszytskim!!! jestem w szoku ze za tak male pieniadze mozna kupic tak swietny produkt

Gość MMaggi
spisuje nazwe, tez sobie kupię.

Gość cienie do oczu
uz wiem ze nie warto wydawać sporej gotowki zeby mieć cos ekstra...zawsze na kosmetyki wydawalam fortune a tu prosze-okazuje sie ze wcale nie jest to konieczne

Gość cienie do oczu
mmagi jest naprawde super, polecam szczerze...chyba zaraz polece do sklpeu po kolejny kolor bo po wyprobowaniu stwierdzam ze warto:)

Gość sdsdsds
Ja już jakiś czas temu przekonałam się, że polskie kosmetyki są tańsze i wscale nie gorsze a czasem nawet lepsze od zagranicznych.

Gość cienie do oczu
mmagi nazwa jest taka jaka podalam a na etykiecie pisze ze wyprodukowało ten kosmetyk joko costetics

Gość cienie do oczu
sds ja zaluje ze tak pozno sie o tym przekonalam.....zawsze wydawalam sporo kasy na kosmetyki a dzis mnie podkusilo zeby kupic cos taniego i naprawde jestem w szoku

Gość cienie do oczu
wlasnie wrocilam do domu z kolenymi cudenkami...cienie euphora-sa naprawde swietne :)

Gość cienie do oczu
ale tego eye linera nic nie przebije....juz go mam tyle godzin na oczach i wgole nie schodzi....rewelacyjna jakość!!!!!

Gość cienie do oczu
aha kupilam jeszcze kredke do oczu fioletową EUPHORA...swietna!!!bardzo dlugo sie utrzymyuje-kosztuje 7,50

Gość phaaaaa
mam jeden cien euphora i jak dla mnie to straszna porazka, ale zgadzam sie z tym ze niektóre tanie kosmetyki sa o wiele lepsze od tych drogich

Gość cienie do oczu
phaaaaaa a jakie masz??? ja mam taki potrójny....bardzo dobrze sie go rozprowadza i jest dosc trwały

Gość cienie do oczu
dziewczyny co jeszcze polecacie??ja dopiero zaczelam kupować tanie polskie kosmetyki wiec prosze o rady:)

Gość phaaaa
mam pojedynczy i nazywa sie diamentowy, na poczatku wyglada fajnie ale po jakims czasie zaczyna wygladac paskudnie juz pomiajac to ze mi sie bardzo szybko zwija, dlatago staram sie go mieszac z jakims innym bo jedyne co ma fajne to to ze sie ladnie blyszczy

Gość phaaa
z polskiech kosmetykow bardzo cenie sobie inglota, moze nie sa najtansze ale maja duzy wybor kolorow i co wazne to sa trwale

Gość cienie do oczu
phaaa ja nie lubie inglota...inglot jest drogi i nie oferuje super jakości...

Gość doradzcie bardzo wazne
w ktorej drogerii kupilas ten Virtual color eye liner???