Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maurycy25

Jak to zrobic?

Polecane posty

Gość Maurycy25

Moja dziewczyna nie za bardzo chce sie kochac oralnie,jak ja przekonac ale nie zmuszac?

To wezmie go do buzi ale to na chwile a nie chce sie tak kochac. To samo jak ja chce zrobic jej minetke to chwilka i koniec.

Gość lorii
nie sadzissz ze trzeba ja troche bardziej rozbudzic i pokazac ze to nie wstyd a duza przyjemnosc;-)

wstydzi sie. ma opory , może została tak wychowana, religia itp

Gość lorii
hmm jakjestes mezczyzna sampowinienes wiedziec..wiecej pieszczot , potem dobra mineka jak bedzie juz dobrze napalona wtedy sama bedzie chciala zrobic Ci tez taka przyjemnosc:-)

no ale ona nie chce zebym jej minetke zrobil. Ledwo zaczne a ona juz chce zebym juz wchodzil.

Gość lorii
moze tak po prostu lubi..ale poznawanie czegos noego w sexie jest domena kobiet..wiec zaproponuj taka zmiane 69np

nie chce zmuszac tak samo jak wemie mi do buzi to 20 sek i juz koniec jestem jej pierwszym partnerem i nie ma doswiadczenia ale niechetnie chce probowac

Gość dobry temat
wyciągnij fiuuta zamachaj jej przed nosem - powinna chapnąc :P albo wsadź jej do buzi przytrzymaj za głowę u rżnij eżnij ile wlezie.........az do końca, niech dziewczyna zazna smaku życia :D

dobry temat mysle ze twoja jest bardzo zadowolona jak tak robisz ale ja wole bardziejhumanitarne sposoby

Gość qwe1796
jak juz go wezmie do buzi, to lapiesz za wlosy i jedziesz gora-dol. Na koncu spuszczasz sie na twarz i pewnym siebie glosem mowisz "lubisz to suko". Na pewno sie jej spodoba :)

Gość dobry temat
zasadź jej do pyska i jazdaaaaaaaaaaa masz jaja w ogole? :O

Gość dobry temat
ona to lubi, kreci ją to :) wbrew pozorom kobiety lubią lekka przemoc no i uwielbiaja ORAL :D

Gość Malalubiloda
Szczerze na samym początku ja też nie byłam chętna żeby zrobić loda mojemu facetowi...na początku jest to odpychające... ale z biegiem czasu można się przyzwyczaić. Też mojemu nie pozwalałam robić mi dobrze ustami. Spróbujcie o tym porozmawiać dlaczego tak robi i powiedz jej że po prostu chciałabyś choć raz tak spróbować a jak jej nie będzie się to podobało to nie zmuszaj jej. Małymi krokami pokarz jej że to nic strasznego a tobie by to sprawiło dużą przyjemność. W ten sposób mój mnie do tego przekonał. Też się wstydziłam tego ale powoli jak ją przekonasz to uzna to za normalne. Przede wszystkim szczerze o tym porozmawiajcie i wtedy zobaczycie czy warto.