Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 123444245

Co sądzicie o tych butach?

Polecane posty

hmm, dadzą radę ale zwróć uwagę, że są dla osoby o gruuubej łydce

Gość 123444245
Chodzi mi o obcas i czubek... :) Nie o całokształt.

Gość kasia2020
takie se :)

Gość DHEWO FHWGFO GEO H
bardzo interesuje sie moda i NIE ZNOSZE kiedy ktos nosi buty sprzed 3 sezonow - teraz nosimy ZAOKRAGLONE CZUBKI, nie szpice, ktore sa juz niemodne, przedluzaja stope i wogole bleeeeeeee nie polecam

Gość nic nadzwyczajnego
zwlaszcza za taka kase:P , a opisie jest napsiane, ze nadaja sie na szczupla lydke, hmm.. a wygladaja wrecz przeciwnie:o

Gość maleńkiemalenstwo
obcas może być, ale nosek mi się nie podoba... wydaje mi się, że może ściskać palce to raz, a dwa po prostu nie lubie aż takich "czubów"

Gość DHEWO FHWGFO GEO H
lepiej sobie wydluzac i szpecic stope... w dodatku byc niemodna... beznadzieja:)

Gość DHEWO FHWGFO GEO H
jeszcze raz: WYDLUZASZ I SZPECISZ STOPE - ALE JAK KTO LUBIE - GDYBY NIE WIESNIARY TO PIEKNO NIE BYLO PIEKNEM :D

Gość wiosna lato jesien i zima
o kurczaczek ale łydaaaa

Gość wiosna lato jesien i zima
i brzydkie bo czubowate JUZ SIE TAKICH NIE NOSI pozzdrowionka!!!!!

1. Ja tez nie lubię zaokrąglonych nosków, gdy przymierzałam, wyglądało to tak strasznie śmiesznie. 2. Tak jak aster, mam w tyłeczku, że to niemodne, chodzę w tym, co mi się podoba, wam nie musi. I wieśniarą nie jestem, mam gdzieś wasze zdanie. Znawczynie mody się odezwały haha. Wyżej srają niż dupy mają. Wydaje im się, że jak chodzą ubrane jak co druga Polka to są modne. Pfff... 3. Gruba łydka znaczy gorsza? Co to za uwagi w ogóle? A życzę wam z całego serca, żebyście kiedyś miały problem ze znalezieniem butów na swoje łydy.

A tam ładne :) a Jaki masz rozmiar stopy? Ja mam np. 40 i na moich nóżkach niezbyt estetycznie by wyglądały...Tylko ta cena...

Gość ankietka ....
Faktycznie jak na takie buty sprzed kilku sezonów, to strasznie drogie ... :O A pomijając, że niemodne, to wyglądają dość tandetnie ... Chyba tylko cena jest na czasie .... :D

Gość IAAAAAAAAAZZS
JAK DLA MNIE SZKODA KASY ZIMA SIE NIEDLUGO KONCZY ZA TYLE TO MOZNA KUPIC KILKA PAR

Gość feelAlive
mi się nie podobają. Może to ten czub w szpic... nie przepadam za takimi. Wydaje mi się, że w tym sezonie lepiej zainwestować w lekko zaokrąglone czuby, np.: http://www.gendai.pl/product_info.php?cPath=1&products_id=511 czy: http://www.gendai.pl/product_info.php?cPath=1&products_id=494 ale to sprawa gustu, jeśli lubisz takie buty - to kupuj! Najważniejsze, żebyś Ty się w nich dobrze czuła :)

Gość tezzokolickatowic
mi sie po prostu wogóle nie podobaja i jeszcze za taką kase bleee

Gość kinga*
Jezeli o obcas to jak dla mnie troche za duzy, ale jezeli ci to nie przeszkadza to ok, mnie sie podobaja :))