Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JADZIAICHUJ

MOGE WYKLUCZYĆ CIĄŻE??????????

Polecane posty

Gość JADZIAICHUJ

nie zjadłam wszystkich tabletek z blistra , jedna została, a pomieszałam dni i o tym nie wiedziałam. Czy ochrona jest obniżona, czy wgl jej nie ma wtedy.? Chłopak nie spuszczał się nigdy we mnie. dziś lub jutro powinnam dostac okres bo jest 3 dzień po odstawieniu już. Ale wzięłam dwie tabletki na raz więc mogło sie coś pomieszać .?

Gość jacek koszalin
możesz wszystko wystarczy silna wola

Gość JADZIAICHUJ
nie rozumiem

Gość danka P
wzięłaś dwie na raz? po tym jak np. jednego dnia zapomniałaś? jeśli tak to dobrze, wiesz te dni to chyba tylko po to aby nam się nie pomyliło w braniu tabletek ze wiesz popatrzysz na blister i już wiesz ze np dziś nie brałaś tabletki, a jeśli chłopak nie dochodzi w Tobie to nie ma takiej możliwości.. nie jestem doświadczona w tabletkach antykoncepcyjnych, ale Ty na pewno nie jesteś w ciąży... dziś dopiero zaczęłam ale w moim przypadku jest to 2in1 czyli leczniczo i zapobiegawczo ciąży... a powiedz mi po jakim okresie stosowania tabletki sa skuteczne? czytam w ulotce i czytam i pisze ze skuteczność pisze ze wykazuje natychmiastową skuteczność, czy to znaczy że po 1 tabletce?? czy np. to całym opakowaniu??

Gość JADZIAICHUJ
ja mam 17 lat i biorę je od 3 miesięcy. :D Jesteś chroniona natychmiast po wzięciu pierwszej tabletki, ale musisz ją wziąć w pierwszy dzien okresu.