Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ksenia23

czy bierzecie pigulki co dzien o tej samej godzinie co do minuty

Polecane posty

Gość ksenia23

czy bierzecie pigulki co dzien o tej samej porze co do minuty czy zdarzaja sie wam lekkie opoznienia? jesli tak to ile !myslicie ze przy opoznieniu do 12 godz. nie mozna zajsc w ciaze?co o tym sadzicie?

Gość ksenia23
to plastry? ile kosztuja? ile jest w opakowaniu?

Gość kwiatekpdpdp
tak,tzn. co do minuty-nie przesadzajmy. Ale ma sutawiony budzik na tę godzinę i po prostu dzwoni-wyłaczam i biorę.;)

Gość bez sensu to wszystko
Wystarczy przeczytać ulotkę ze zrozumieniem. Ja od 5 lat biorę tabletki. Nigdy nie wypada mi o tej samej godzinie. Pilnuję tylko, by spóźnienie nie było większe niż 15 godzin. Zwykle biorę tabletki \" rano \" czyli pomiędzy 6 a 15. Przynajmniej nie muszę się schizować, że spóźniłam się godzinę czy pięć, tabletki i tak działają. Polecam ulotkę. Wyjątkiem są tabletki jednoskładnikowe, np. Cerazette, które trzeba brać zawsze o tej samej godzinie.

też mi się tak wydaje :) tzn. no dobra, wiem to bo CZYTAŁAM ulotkę :P Ja biorę "generalnie" o 22:00. Ale zdażyło się nieraz, że wzięłam np o 20:30, albo o 23:00, albo o 2 w nocy. Raz w życiu zapomniałam kompletnie i wzięłam następnego dnia ok 15.

biorę yasmin, przyzwyczaiłam się , że zawsze ok 15 przyjmuję (+.- godzina) ale wiem, że nie muszę tak co do godziny :)

ja biore raczej co do godziny.po prostu o 21.30 wlacza mi sie przypomnienie i biore;)ale zdarzylo sie 2 razy ze wzielam o 23.30.

Tak. Mam ustawiony budzik w telefonie i zjadam codzinnie o tej samej porze :)