Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

buleparte

dziwny czlon

Polecane posty

spotkalam sie na seks z pewnym facetem ..facet lajny ..a kutas dziwny ..glowke mial jakas biala jakby ugotowana...albo odporzona...nie jak zwykle rozowa...kochalam sie z nim w gumce..do buzi nie bralam ..ale zastanawia mnie to bardzo ..co to bylo?aaaa...to nie byly jakies wypryski to tak jakby mial malo nawilzonego ..bo w gumce kiedy sprawdzalismy czy sie nie zsunela mial sucho ..nie jak inni ze wydzialja plyn ..on nie..

no normalnie jakby byl ugotowany albo trzyma go w za duzej temperaturze? ale to nie mozliwe? wszyscy zatem powinni takie miec...

Gość porazka te dwie
To tak jest jak sie czasto pokazuje w krzaczorach klejony,a teraz mroz to mu zmarzl.

Gość bulaparte
Wiem że faceci mają różowe główki :) bo mam pieska chihuahua rasy męskiej którego używam jako kosiarkę do trawy i jego zaganiacz który sprawia mi wiele analnej radości, jest koloru różu perskiego :)

Gość Maksik
Mam dla Ciebie dobrą wiadomość - gość ma ostatnie stadium syfilisa a Ty dajko idź się zbadać :)

maksik ..jakbys przeczytal to bys wiedzial ze nie moglam sie zarazic bo nie mialam jak ..wszystko w gumie... prawiczek przeciez on nie byl prawiczkiem ..a choroby przenoszonej droga plciowa tez nie mial bo pracuje w takiej dziedzinie ze nie przeszly by takie choroby niezauwazone..

Gość Maksik
Wiele chorób przenosi się mimo gumki na flaku :) Tak to jest jak dajesz doopy byle komu. Przekonasz się jak będziesz chciała mieć dzieci :)

Gość hmmmm**
chyba cos znalazlam na ten temat

Gość hmmmm**
Gość prawiczkowa
prawiczku- wytłumacz nam dlaczego masz takiego, to my dowiemy sie, dlaczego tak sie dzieje , i być moze pomożemy tobie w jakiś sposób...

Gość o rajuniu
okropne sa te fotki

Gość a ja to naprzykład
dziekuje bardzo, kolacje mam z głowy

Gość carramba
rzygaaaaaaaaaaaaaaaaaam to chyba czlony zagrzybonych bezdomnych!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość hmmmm**
:D