Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dgdfh

pytanie do facetów koło 40ki

Polecane posty

Gość dgdfh

jak byscie sie poczuli gdybyscie dostali smsa od młodej dziewczyny ktory zawierałby informację o tym ze zrobiło jej sie mokro gdy spojrzała sie na wasze zdjecie i wyobraziła sobie jak wasz zarost dotyka jej ciała??

Gość mgregory
Możesz mnie

Gość oiu
byłoby to cholernie miłe;-)

niech jeszcze jakis facet w tym wieku sie wypowie bo tez jestem ciekawa;)

głupio pytacie każdy starszy facet lubi młode ,bo można je pieścic nie denewują sie gdy facet ma problemy z erekcją ,bo im zależy bardziej na pieszczotach niż na stosunku szybkim konczącym sie po minucie

bo mi sie podoba pewien facet w podobnym wieku do Twojego i on ma zone i ciekawa jestem jak on sie czuje i jakie ma mysli wiedzac ze podoba sie młodej dziewczynie...

jeżeli facet jest zonaty to wiadomo, że dla nastolatki nie zostawi zony i rodziny, taki facet chce sie sprawdzic czy jeszcze jest w stanie udowodnic swoją męskośc przed młodą niedoswiadczoną partnerką, zabawi się i Cię zostawi chyba, że Ty tez chcesz się zabawić to milej zabawy :)

wcale nie oczekuje ze on zostawi dla mnie rodzine. napisałes ze moze to ja chce sie z nim sie pobawic- tak chce tylko tego i nicwiecej bo wiem ze na dłuzsza mete nic z tego nie bedzie. raz sie spotkalismy, było miło ale oczywiscie na pierwszym spotkaniu do niczego nie doszło. on chyba mnie nie zrozumiał bo tez od razu mi powiedział ze nie zostawi rodziny a ja wstydziłam sie powiedziec o co mi chodzi.a chodziło mi o to zebysmy sie poprostu pospotykali zanim pojde na studia gdzies do innego miasta daleko od domu bo wtedy to raczej nie bedzie mozliwe. gdzies miesiac temu napisał mi zebysmy lepiej przestali pisac ze soba. nie wiem co tak naprawde siedzi w głowie tego faceta. mogł sie ze mna pospotykac, podejrzewam ze doszłoby do czegos wiecej bo pragne jego dotyku, a jednak nie zrobił tego a wiem od jego młodego pracownika ze on tego chce...

raczej nie jestem zainteresowana... to jego widok sprawia ze wiedna mi nogi a nie Twoj, chociaz nie wiem jak wygladasz i jaki jestes. to znaczy juz troche wiem jaki jestes skoro siedzisz na forach internetowych i myslisz ze wyrwiesz jakas młoda d**e...

Gość hahaha-----
i dobrze ci Facet ta ma la powiedziała:D

a mi u niego sie spodobał najpierw chrakter a dopiero potem dostrzegłam ze z wygladu tez niczego sobie;]