Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zlota RybciaP

pragne dzidziusia

Polecane posty

Pisze do was bo moze ktoras z was tez tak miala!! Od wrzesnia przestalam brac tabletki i od grudnia zaczelismy staranie o dzisziusia ale niestety w wigilie dostalam okres i nic z tego a rozchodzi sie o to ze po okresie ktory skonczyl sie 29 grudnia mam straszny bol jajnikow dodam ze nigdy tak nie mialam co to moze byc??

To może być przez odstawienie tabletek. nie mysl tak o dziecku. to robi dobrze,. my sie staralismy 1,5 roku z narzeczonym, w koncu dalismy sobie spokoj. i nasteopnej miesiaczki juz nie dostalam :) tak jest zawsze-jak chcesz nie możesz, jak odpuscisz to zachodzisz:D

Mi ginekolog powiedział, że będę mieć straszne trudności z zajściem w ciążę, bo od kilku lat mam problemy z okresem-często mi ginie. w zeszłym roku poszłam właśnie z tego powodu do lekarza-nie miałam okresu a z mężem zaczęliśmy starać się o dziecko. To lekarz snuł już wizje na temat tego, że jeśli w ciągu roku nie zajdę w ciążę, to będzie trzeba podjąć leczenie i takie tam inne rzeczy... na wywołanie zapisał mi Luteinę-dostałam okres, a już miesiąc później... byłam w ciąży :) I odrazu zmieniłam doktora...Sprawdziło się tylko gadanie tamtego gina, że będę mieć problemy przy porodzie-owszem-nie miałam szans urodzić naturalnie, jestem po cesarce.

Gość małpaa
to za kare. za to ze bralas tabletki i usmiercalas potencjalne dzidziusie. dobrze ci tak!

Małpo, lecz się na nogi, bo na rozum za późno :P Daj dziewczynie spokój, każdy postępuje po swojemu i Tobie nic do tego, Małpiszonie. Dziewczyna napisała tu,by uzyskać poradę, a nie po to by ktoś po niej jeździł...

Gość małpaa
najpierw łykacie tabsy żeby nie mieć , a potem dostajecie wściekdupy bo nagle się mieć zachciało a tu nie ma.

No tak, lepiej wcale się nie zabezpieczać i mieć gromadkę dzieci...... Albo może metodę kalendarzykową stosować lub stosunek przerywany, co? i liczyć za każdym razem na to, że się w ciążę nie zajdzie :) tak, to jest sposób.......

Gość małpaa
nie. jak juz trzeba to łykać tabsy. tylko potem z godnościa przyjmować trudności z poczęciem, a nie latać i wypisywać głupoty na publicznych forach. jak dzieci...

ja np rozumiem ze mozna pias ze chce sie miec dziecko o swoich odczuciach jest w tym jakis cel chodzby sie wygadac ale po co siedziec caly dzien do nocy na forum kltore nas kompletnie nie interesuje i dokuczac innym tego nie potrafie zrozumiec trzeba naprawde nie misc swojego zycia tylko martwic sie zyciem innych pozdrawiam i szczescia zycze :)

Gość test negatywny a mimo to ciąża
czy luteinę można samemu kupić w aptece, czy to musi lekarz przypisać?

Gość test negatywny a mimo to ciąża
a ginekolodzy bezproblemowo wypisują luteinę, czy najpierw robią tudzież zlecają szczegółowe badania, zanim ją wypiszą?

Gość następna z bobo

Gość może byś tak napastowała
swojego faceta, bo na kaffe to już można pawia puścić od tych wszystkich "gosiaczków" chciaczków bobasków!

Jesli 24.12 mialas okres, a teraz masz ból jajnikow, to znaczy że to owulacja moze byc, bo tak by wlasnie wychodzilo ;)

Gość kkkl
ja po odstawieniu tabletek zaszłam w ciązę za pół roku, więc wcale nie tak długo się staraliśmy