Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sunflowerka

na ilu bawilyscie się weselach?

Polecane posty

pytanie statystyczne, jak zwykle pytam z ciekawości oczywiście chodzi mi o cudze wesela , a nie tylko o swoje

Gość lala.7
NA bardzo wielu, nie zliczę teraz. niestety nic sie nie kroi w najbliższym czasie a nawet w przyszlości. Może Ty planujesz chętnie przyjdę:-))

Na czterech. Jedno bylo na wsi, jedno bylo w miescie okolo 30 tysiecy mieszkancow i bylo to w domu weselnym, trzecie w tym samym miescie, ale w restauracji a czwarte to drugi slub mojej babci, po ktorym bylo skromne przyjecie w domu. Musze przyznac,ze najlepsze bylo wiejskie wesele :)

Gość ahsa
na 9 lub 10 :) mam 22 lata :) prawda na wiejskich jest najlepiej

Gość bridżet dżons
właściwie to na jedynym. Powinnam być na 3, ale na 2 nie byłam, bo na 1 - dopadła mnie grypa żołądkowa i o 22 pojechałam do domu (tragiczny przypadek grypy, trzymało mnie tydzień, o mało nie wylądowałam w szpitalu), na 2 - dostałam jakis dziwnych duszcznosci i mdłosci juz w kosciele i chłopak odprowadził mnie do domu wiec nie byłam nawet do końca mszy :O i jak tu się nie pociachac?:O pociesza mnie jedynie fakt, ze mam dopiero (az?) 18 lat i jeszcze nie jedno wesele przede mną (w tym pewnie moje:D)

Gość Na 9
I wcale te na wsi nie najlepsze..

Gość bridżet dżons
najbardziej żal było mi mojego chłopaka, bo sam został...

bridzet a nie trzeba bylo po prostu wyjsc z kosciola. Mi sie czesto robi duszno na slubach, zwlaszcza jak maly kosciolek, a gosci ponad setka.

Gość czarownica z portobelloo
20 lat na 3. bylo wiecej ale zapraszlai tylko rodzice. na jedno nie poszlam. szykuje sie 4 we wrzesniu. na wsi. wrzesien 07 jedno bylo w miescie 120 tys na 80 os za 20 tysiakow, w luksusowej restauracji. w porzadku ale szału nie było. kobieta spiewajaca byla srednia. ogolnie nieco sztywnie. lipiec 08 drugie 20 km od owego miasta, na 100 osob, slicznie przystrojona sala-sami stroili. kapela srednia. ogolnie w porządku trzecie we wrzesniu 08. 4 osobowa grupa grajaca, faceci po 40. ludzie sie bawili. mieli fajne zabawy. fajnie bylo. ogolnie musze powiedziec, ze dla mnie to kwestia towarzystwa. na 1 siedzialam kolo kuzynki i czesciej chodzilam zapalic niz tanczyc. srednio bylo. na 2 mialam ekipe w moim wieku. duzo pilismy, gadalismy, palilismy. fajnie bylo ;) troche sie tanczylo ;) na 3 siedzalam kolo kuzynstwa. zajebiscie bylo;) z kuzynka sie zgadalam. bylo o czym gadac, co pic i w ogole zajebiscie :D troche dalsza rodzina, ale lepiej niz z bliższą było.

na okolo 14-15 .... no i plus swoje:) i tez musze powiedziec ze wiejskie najlepsze...

Gość bfbfbfbfbfb
U mnie nie ma w rodzinie tylu wesel, ja byłam w sumie na 3 + 1 przyjęcie w domu po ślubie cywilnym. Na jednym weselu kuzyna nie byłam. Znajomi też dopiero jedni się pobrali, reszta dopiero zaczyna się zaręczać. :)