Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chanton burbon

CZy kobiety faktycznie patrzą na zegarek i buty ?

Polecane posty

Gość sendo7
wejdz na stone rmsu.pl tam znajdziesz informacje o kursie ktory pomoze ci zapoznac się z preferencjami kobiet. nie liczy sie co masz w portfelu...sam sobie sprawdz

Gość autorkoo
studiujesz to powinnaś wiedzieć, że wybrałaś nie "tego" tylko "ten" zegarek, a o cenach podyskutujesz jak zaczniesz zarabiać, a nie dorabiać :)

Gość StarszyDobraRada
Kobietki lecą na zegarek :), na Twoja dobrą pracę, na Twój pełny portfel i na Twoja wypasioną furę. Zapamiętaj to i wbij do główki na resztę życia. Młode laski może i wierzą w miłość itd. ale nie te dojrzałe. Kobiety. nie bałamućcie młodemu pod czupryną, bo faktycznie uwierzy, ze liczy się wnętrze :). Stary uwierz... tych najlepszych nie poderwiesz na dobre serduszko...a skoro chcesz jakąś zwykłą, która będzie się cieszyć z tego, że w ogóle na nią spojrzałeś to już Twoja sprawa. Atrakcyjne kobiety mają wysokie wymagania... a kobieta jest jednym z gadżetów..., każdy chce mieć jak najlepszą ... i ten który mówi, że jest inaczej, to albo wyjątkowy romantyk albo wyjątkowo przystojny. U faceta kasa to to samo co u kobiety uroda :). Tak jest, było i będzie. Pozdrawiam

Gość kobietta
powiem ze starszy ma racje ale nie do konca liczy sie jeszcze to cos co facet ma w sobie i trudno to okreslic moze to ten tzw sexapil. kasa i fura to nie wszystko .

Gość zegarynek
@nie rozumiem ludzi ktorzy 1200 zł za zegarek to dużo? Niektórzy przecież palą papierosy. 10zł dziennie (paczka) daje 300zł miesięcznie. Taki zegarek to 4 miesiące palenia papierochów. W rok palacz może mieć trzy zegarki w tej cenie. A mówią, że facet powinien mieć conajmniej trzy zegarki - codzienny, elegancki i sportowy. Pozdrawiam.

Gość bez znieczulenia///
I myślisz, że inne niedostatki nadrobisz jakimiś droższymi ciuchami i gadżetami. porażka.

Gość gość
Myślę, że konkretny model markowego zegarka bez problemu znajdziesz tutaj www.poisonstore.com . Sam niedawno zaopatrzyłem się tam w fajny zegareczek Diesla. Do wyboru mają również modele marki lacoste, Emporio Armani i wiele innych. Od chwili zamówienia dosłownie w przeciągu kilku dni kurier przywiózł mi zegarek, który dziś z dumą nosze na ręce.

Gość gość
Ja patrzę na paznokcie czy ma czyste, czyste włosy, ładnie pachnie, na buty też- czy są czyste.

Gość gość
patrze na wyglad i charakter

Gość gość
Ja patrzę :) Nie chodzi o cenę zegarka czy butów, ale ma to stylowo wyglądać po prostu. Fajnie jak facet ma kilka par butów i zegarków, dodaje mu to kolorów moim zdaniem :) Ja mojemu chłopakowi kupiłam na urodziny kilka zegarków z wipp.pl Każdego dnia zakłada inny, to samo z butami :)

Gość redullka
Jasne, że tak. To bardzo ważne "szczegóły", które składają się na całość dlatego mój facet zawsze musi mieć fajne, czyste buty i do tego stylowy zegarek. Wszystkim paniom, które mają podobnie do mnie polecam odwiedzić stronę https://e-zegarek.pl/ tutaj można znaleźć stylowe, eleganckie, ale również i sportowe zegarki w fajnych cenach. Może pora zrobić prezent swojemu facetowi? :)

Gość Metyl56
Hehe kupowałam akurat z e-zegarek.pl prezent dla mojego męża, zegarek marki Vostok Europe ;) lubię jak nosi eleganckie zegarki. Kiedyś nie mógł się przekonać a teraz nawet sam sobie kupuje.

Gość gość
Buty świadczą o stylu i schludnosci, zegarek o zamożnośc*****erwsze jest ważniejsze, bo można wyeliminować buraka, ale nie wyeliminuje to głupca zadufanego w sobie, ale pierwsza selekcję można zrobić.

Gość gość
patrza na k****a i obraczke :D

Gość gość
To instynkt, wy na cysie i pupy.

Gość gość
Buty i paznokcie

Gość gość
i jeszcze uzębienie, czy zadbane