Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sende

pomozcie dziewczyny, czy tutaj rzeczywiscie kupie leki na recepte bez niej?

Polecane posty

Gość sende

chce kupic lek, ale nie mam recepty wydaje mi sie ze na tej stronie mozna , tylko sie zaplaci wiecej, czy jak dobrze mysle czy zle? nie kasujcie to nie reklama prosze o pomoc http://www.doz.pl/

Gość xa
jedyne miejsce gdzie mozesz kupic leki bez recepty to gdzies na czarnym rynku. poszukaj sobie jakichs kumpli cpunow to ci zalatwia pewnie kazdy lek na recepte bez niej jaki sobie zapragniesz ;)

Gość frufru
nie.

Gość sende
nie wiem po co ten glupi komentarz, potrzebuje pilnie lek, ktory biore caly czas, a nie moge isc do lekarza dziekuje za odpowiedzi zwiazane z tematem

Gość ożeszsz
poczytałam i nie zauwazyłam, zeby na tej stronie nie wymagane byłyby recepty. A jaki lek chcesz kupić?

a dlaczego nie jest zwiazany z tematem ? morfina tez jest wydawana na recepte jezeli ta apteka prowadzi sprzedaz lekow bez recepty co jest niezgodne z prawem bo zadna apteka nie moze wydawac lekow na recepte bez niej, jest rajem dla wszelkich cpunow :O

Gość frufru
przeczytaj regulamin. wypełniasz "wirtualną" receptę - po to żeby można było prawidłowo obliczyć cenę zakupowanego preparatu. Potem masz dwie możliwości: a) albo odbierasz lek w wyznaczonej aptece - i wtedy przy odbiorze musisz przekazać receptę, która zostanie sprawdzona i wtedy wydadzą Ci lek; b) albo przy zamówieniu na wysyłkę przywozi Ci ten lek farmaceuta, który I TAK przy dobiorze zażada recepty. jak sie okaże że nie masz to Ci leku nie da; tak czy siak receptę trzeba mieć.

Gość gość
chetnie kupie lek Anticol lub inny stosowany przy chorobie alkoholowej.

Gość gość
Ile kosztuje wypisanie recepty.

Gość prazykwantel sprzedam
Mam leki na pasozyty: Vermox Mebendazol 1zł, Yomesan Niklozamid 2zł, Prazykwantel 600mg 2.5zł, Iwermectyna 6mg 30zł, Zentel Albendazol 200mg 5zł, Disulfiram Alcobuse 500mg 3zl. Na grzybice: Ketokonazol 200 mg, 2zl tabletka. Listki po 10 tabletek. Itrakonazol Orungal 100mg, 3.5zl tabletka, listki po 10 tabletek Doksycyklina 100mg po 2zl tabletka, listki po 10 Gryzeofulwina 500mg 3zl tabletka, listki po 10 Nystatyna 500 000 jednostek 2zl tabletka, listki po 8 tabletek Ketokonazol 200mg 2zl, listki po 10 Amfoterycyna B butelka 10g 80zl Pobraniowa 20zl lub z Tajlandii lotnicza rejestrowana 2-3 tygodnie. Jan Krongboon massagewarsaw gmail com

Gość Annnnn

Sprzedam Alprox

Gość prazykwantel sprzedam

Sprzedam Ivermectin Praziquantel Albendazole Metronidazole Mebendazole Niclosamid Tinidazole sell medicines leki

Medicines from Thailand: 

Ivermectin 6mg 25zl
Praziquantel 600mg 2.5zl
Albendazole Zentel 400mg 6zl
Metronidazole 400mg 1zl
Tinidazole 500mg 1zl
Mebendazole Vermox 100mg 1zl
Niclosamid Yomesan 500mg 2zl

Doxycycline 100mg 2zl
Streptomycin 5g 40zl
Ceftriakson Biotrakson 1g 25zl
Rifampicin 600mg 2zl
Disulfiram 500mg 2zl
Vitamin C injection 500mg 3zl

Itraconazole 100mg 3.5zl
Ketokonazole 200mg 2zl
Fluconazole 200mg 3zl
Gryzeofulvin 500mg 3zl
Nystatin 100k and 500k 2zl
Amphotericin B 10g 80zl

Long expiry date.

Send worldwide airmail recorded delivery, 2-3 weeks, for 20zl. With orders over 300zl free postage.
Take payments by paypal or Barclays.
I can try to find any other medicine similar to listed above.

Leki te są również już w Polsce, do wysyłki w krajach Unii Europejskiej, które mają ścisłą kontrolę celną, np Niemcy, Szwecja, Szwajcaria, Norwegia. 

Wysyłka pocztowa 10zl lub osobiście koło Warszawy.

Ceny leków wysyłanych z Polski może być wyższa, od podanych, w związku z prowizją.

Jan Krongboon
massagewarsaw gmail com
0066994403698

Gość KatB

Czy ktoś ma do odkupienia lek Envarsus 1 mg?